Negotin
Printskrin
Negotin

Printskrin

Negotin, Foto: Printskrin

Jedna neverovatna porodična priča iz Negotina gde su se u ljubavnom trouglu našli otac, sin i njegova žena šokirala je celu Srbiju. 

Naime, sin ima decu i njegov otac, iz drugog braka, takođe ima naslednike. I tu možda ne bi bilo ništa čudno da očeva i sinovljeva deca nisu – ro*ena braća!

“Zapravo polubraća”, ispravlja jedan o meštana neobičnog sela, gde je smeštena radnja ove neobične i bi**rne priče.

“Oni su braća po majci. Ista im je majka.”

Sve je počelo pre nekoliko godina kada se sin oženio i u kuću doveo suprugu. Svadba je, pričaju, bila velika i bogata. Prava gastarbajterska jer svi članovi te familije rade u inostranstvu. “Nekoliko meseci nakon svadbe žena se porodila i na svet donela zdravog dečaka”, pričaju meštani.

Duplo veći broj razvoda i te kako zabrinjava! Brojke pokazuju da parovi u manjim mestima žive srećnije, evo i zašto!

AUTOR: Alo.rs/Blic/T.Đ DATUM I VREME: 04.11.2019. 20:47 Koliko je ljudi u vašoj okolini trenutno u braku? Koliko uopšte imate prijatelja koji su se oženili ili koleginica koje su se udale poslednjih godina? Da li ste primetili da je sve prisutniji trend razvoda? Šetnja u parku, Foto: Shutterstock/ilustracija * 2017.

“A onda se njen muž vratio u inostranstvo gde radi. Planirao je da dijete, kada malo ojača i poraste, zajedno s majkom odvede sa sobom.”

Međutim, onda se se dogodio zaplet, sličan onim iz lationoameričkih sapunica.

Pročitajte još:

“Dok je suprug radio u inostranstvu, snaja se, ispostavilo se, zbližila sa svekrom. Da li zbog usamljenosti ili nečeg drugog, tek taj odnos je prerastao u nešto više. Po selu se pričalo da su njih dvoje u vezi, ali je u tu priču malo ko verovao. Žena je ubrzo podnela zahtev za raz*vod braka i javno počela da živi sa svekrom. Sin je, kada je to čuo, došao iz inostranstva.

“Supruga mu je, jednostavno, kazala da ga više ne voli i da je zaljubljena u njegovog oca. Svašta se tu dešavalo. Otac i sin su se sv**ali, kl*eli, pr**etili…. Ali žena nije odustajala, i na kraju se sve okončalo raz*odom”, kažu meštani.

Posle raz*oda sin se vratio u inostranstvo. Svoje dete je ostavio kod babe, majke njegovog oca, da ga čuva.

“E onda su snaja i svekar, koji je imetak stekao u inostranstvu, kupili drugu kuću. Ona se nalazi tik do one u kojoj živi dečak čija majka se preudala za njegovog dedu. Prvi suprug retko dolazi u selo. Nekoliko dana godišnje. Ne viđa tada ni oca ni bivšu ženu. Planira da sina, kada poraste, odvede sa sobom”.

Ali bivša supruga je protiv toga da joj sin iz prvog braka ode s ocem u inostranstvo.

Bonus video: Završetak prikaza na vojnom aerodromu - "Sloboda 2019"