POZNATI DOKTOR BRILJIRAO ODGOVORIMA O DOBROM SE*SU! Muškarci, manite se vijagre i kamagre! Obrukaćete se ako ovo uradite ženi

"Seks mora da bude sa emocijama da bi bilo reakcije. Samo životinje imaju kost, kod njih nema emocija."

Emir Sokolović
Emir Sokolović, Foto: Printskrin/Youtube

 

je govorio o seksu i blagodetima seksa, kao i rizicima koji mogu da nas zadese ako ne vodimo ljubav na pravi način. Dao je i savete mladima koji su željni da se dokažu, pre svega je istakao da je bitan kvalitet, ne kvantitet.

Zaraženi hitno prebačen na INFEKTIVNU kliniku! Diše uz pomoć aparata!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 16.08.2019. 20:56 Pacijent zaražen virusom groznice Zapadnog Nila, koji je hospitalizovan na Klinici za infektivne bolesti u Skoplju u ozbiljnom je stanju sa manifestacijama na centralnom nervnom sistemu, izjavila je direktorka Klinike Milena Stevanović.

 

 "Kad je mlad čovek, njemu je važan samo seks. Isto kao ajkula, ona zna za dve stvari, seks i hrana, ne zna drugo. Čovek kad je mlad, samo mu daj seks. Nema drveta, nema krova, nema tarabe gde nije vodio seks. Onda i misli da zna sve o tome, a ne zna ništa. Seks je kvalitetan samo kad ima ljubavi, nežnosti i emocija.", započeo je priču doktor Solaković.

ODŠTETE OD 2,5 MILIONA EVRA! Policija udara na PIJANE VOZAČE, srpski putevi će biti pod lupom, kome nađu alkohol GOTOV JE!

"Seks mora da bude sa emocijama da bi bilo reakcije. Samo životinje imaju kost, kod njih nema emocija. Za seks je dobro sve što je dobro za srce i što širi krvne sudove."

Na pitanje šta je uzročnik impotencije, doktor kaže:

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks, Foto: Shutterstock, ilustracija

 

 "Za seks mora biti uključen mozak. Ne idi u krevet ako ti nije uključen mozak. Ne idi, obrukaćeš se, bolje ne idi", jasno je odgovorio.

 SRPSKI PUTNICI CELU NOĆ ČEKAJU NA GRANICI! Čepovi na svim prelazima, čeka se po 11 sati, ljudi postaju očajni!

"Morate biti nežni. Kvalitetan seks je kad vas neko mazi, kad vas gleda u oči, a vrhunac traje 84 sekunde. 87 posto žena je prvi orgazam doživelo samozadovoljavanjem. Muškarci traže što češći seks, traže broj, a žene traže kvalitet", dodao je.

 

Česta je pojava da mladići koriste vijagru i druga pomagala da bi se dokazali kao ljubavnici, a Emir Solaković ima odlično rešenje za to.

 "Oni žele da se dokažu da su face. Umesto vijagre i kamagre, idite u teretanu. Tada se luči testosteron, kad vežbate. Morate biti rasterećeni u glavi i morate imati prirodan testosteron u sebi od bavljenja fizičkom aktivnošću. Vežbanje zameni tu vijagru", savetuje doktor.

 

 Doktor Solaković je dao i jedno ozbiljno upozorenje, ispričavši šaljivu anegdotu:

 "Zvao me je prijatelj koji je srčani bolesnik, a hoće seks. Pitao me je za pomoć. Ja sam onda angažovao hitnu pomoć da mu stoji ispod prozora. On vodi ljubav, a hitna ga čeka sa nosilima da ne bi dobio infarkt"

Bonus video: Beograđani su nam otkrili kakav tip žene žele, ne zanima ih domaćica!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi