Miroljub Petrović
Printscreen Youtube
Miroljub Petrović

Printscreen Youtube

Miroljub Petrović, Foto: Printscreen Youtube

 

Pročitajte još:

Bojanove reči kroz suze je potvrdila je i Marijanova majka.

- Moj sin bio je mladić od 83 kilograma. Kada mu je dijagnostikovan rak pankreasa, kontaktirao je putem mejla Miroljuba Petrovića koji mu je predložio svoju detoks terapiju, odnosno da mesec dana pije samo njegove tinkture i sokove. Marijan se strogo držao te terapije. Nakon 40 dana smršao je 20 kilograma - govori Jelenka.

Preporučujemo i ovo:

Kako dodaje, sina je molila da jede hranu, jer mu je bila potrebna snaga.

- Znala sam da je to što sluša Petrovića besmisleno. Nakon razmenjenih poruka putem mejla, oni su se čuli telefonom i moj sin je kupio njegove tinkture. Sećam se, čak 17 bočica tih tinktura bilo je poređano na stolu, morao je da ih kupuje više jer ne može jedna da traje celu terapiju, a kupio je i nekakva ulja za masiranje spolja - dodaje Marijanova majka.

- Kada je moj sin rekao Petroviću da mu od tinktura nije bolje i da su tumor markeri rasli, rekao mu je da nije pravilno koristio njegovu terapiju i da bi bilo najbolje da dođe u njegov centar - dodaje ona.

Kako kaže, averziju prema regularnoj medicini dobio je kada je ostao bez oca.

- Išao je i kod lekara, ali je pokušao i nekoliko vidova alternativne medicine. Pre nego što se obratio Miroljubu, imao je svog psihoterapeuta, zatim nutricionistu kojoj je plaćao 60.000 dinara način spremanja ishrane. Međutim, Marijanu koji im je verovao i plaćao njihove usluge u jednom trenutku nestalo je novca, nakon čega se promenio tok njihove priče, i verujem da su ga neki od njih samo iskoristili. Izgubila sam dete i ostala sama, ogorčena sam i tužna - dodaje Jelenka.

 

Komentari (2)

mia

28.01.2019 10:23

Nerviraju me ljudi koji za svoju glupavost i mene optuze drugog! Krivi su i sami niko ih oistoljem nije terao da mu se obrate..

Milos

28.01.2019 13:01

zasto roditelj ne moze da shvati da mu je dete idiot ..... ono .... glup ko kamen i slicno ??? tesko je to roditelju das prizna, ali ... ovde je ocit nedostatak inteligencije, ovo je neki novi vid darvinove teorije evolucije .....