SVATOVI IZ LESKOVCA UPROPASTILI SVADBU Mlada kazala čije prezime uzima, u sali se začulo "k*rvo", kada je shvatila ko je tu grozotu izustio, nastao je opšti haos!

Užas!

 

Venčanje, mlada, venčanicca, svadba
Venčanje, Foto: Shutterstock, ilustracija

Mnogi mladenci pre odluke o zadržavanju ili menjanju prezimena, razgovaraju o tome, ali izgleda su ovi Leskovčani trebali to da urade i sa svojom rodbinom.

Incident među svatovima se dogodio u poznatom gradskom restoranu nakon što je mlada matičaru saopštila da zadržava svoje prezime i na njega dodaje suprugovo.

Evo koje običaje treba da ispoštujete na ovaj sveti praznik! Ko ovo bude radio, trnuće mu ruke cele godine!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 27.10.2019. 07:25 Njene mošti su prenošene mnogo put Sveta Petka, Foto: Printskrin Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeležavaju Svetu Petku, praznik posvećen Prepodobnoj mati Paraskevi. Sveta Petka je kod Srba veoma poštovana i slavna svetiteljka koja se smatra zaštitnicom žena, kao i čuvarkom siromašnih i bolesnih.

Po rečima zaposlenih u gradskoj Matičnoj službi, u poslednjih godinu dana, svega 20 odsto devojaka se nakon braka odlučilo da zadrži svoje prezime ili na njega doda i suprugovo.

"Ku.vo!" začulo se nakon mladine odluke iz dubine sale, a tu pogrdnu reč izgovorio je lično njen svekar. Po rečima muzičara koji su zabavljali goste, na veselju ništa više nije bilo isto.

mlada, venčanje, plakanje
mlada, venčanje, plakanje, Foto: Shutterstock, ilustracija

"Nakon toga su se posvađale i prije. Koliko je bilo neprijatno, toliko je bilo i smešno jer je reč o uglednim gradskim porodicama. Obe imaju "pedigre" uspešnih leskovačkih privrednika", pričaju muzičari.

Kada je svekrva tašti u jeku svađe rekla: Glupa ku.vo! – ova joj je odgovorila: A što sam glupa?, nakon čega je nastao opšti smeh u dvorani - prepričava basista u svadbarskom bendu, a njegovu priču potvrđuju i konobari i neki od svatova.

SMRT JE NAJUNOSNIJI BIZNIS U SRBIJI! Sahrana skuplja od luksuznog putovanja: "Umalo se nisam onesvestila, kada sam sve stavila na papir"

Nažalost, naizgled šala nije zaustavila netrpeljivost među svatovima, već je nekoliko sati kasnije ipak sve kulminiralo sveopštom tučom gostiju, pa je slavlje dvoje mladih zaljubljenih ljudi nasilno završeno.

LAKŠA UKNJIŽBA STANOVA Katastar doneo uputstvo koje će obradovati vlasnike nekretnina

BONUS VIDEO: Boba Živojinović dužan Palmi

 

Povezane vesti

 • Korisnik: marija
  28/10/2019 - 08:19
  Slika i prilika naseg drustva i Baneta koji pise ovakve komentare!
 • Korisnik: lazar
  27/10/2019 - 14:45
  Ovo je hit... E srbijo...
 • Korisnik: Bane
  27/10/2019 - 09:00
  Nisam dobro shvatio, a u čemu se sastoji svekrova greška?
  • Ceca @Bane
   27/10/2019 - 13:59
   Prvo, on je očigledno primitivac, i trebao je da ćuti, da ne čuju svi kolika je on sirovina! Drugo, otkud mu pravo da se meša u njenu odluku?! Matičar je NJU pitao za prezime, nikog drugog!
  • Dara @Bane
   27/10/2019 - 22:01
   Greška je što je prozvao tvoju mamu na tuđoj svadbi
  • plumberns @Bane
   27/10/2019 - 22:09
   Bane care...
  • plumberns @Bane
   27/10/2019 - 22:09
   Bane care...
  • plumberns @Bane
   27/10/2019 - 22:09
   Bane care...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi