Nebojša
screenshoot
Nebojša

screenshoot

Nebojša, Foto: screenshoot

Majka Radmila i otac Siniša kažu da apsolutno ništa nije moglo da nagovesti Nebojšin nestanak, naprotiv, situacija u kući je dobra i on je bio sasvim uobičajeno raspoložen.

PROČITAJ JOŠ:

- U našoj kući vladaju sasvim normalni odnosi. Bila sam tada u Nemačkoj, ali je Nebojša bio kod kuće sa ocem i starijim bratom. Po svemu što se toga dana dešavalo, ali i prethodnih, proveli su mirno i normalno dan. Čuo se i sa kumom, pošto je dobio kumče i planirao je da narednih dana vidi bebu - priča za "Blic" Nebojšina majka Radmila.

Nebojša je tog dana iz kuće izašao i nestao, a mobilni telefon nije poneo.

- Moj sin nikada ne ode nigde ni na 15 minuta, osim ako ode do kapije u dvorištu, a da se ne javi i telefon je uvek imao sa sobom. Oko osam sati muž i drugi sin su bili u dnevnoj sobi i pričali su. Oboje su čuli vrata i pomislili su da je Nebojša izašao napolje, ali od tada se njemu gubi svaki trag - priča ona zabrinuto.

Porodica je misteriozni nestanak Nebojše prijavila policiji i istraga je u toku.

PREPORUČUJEMO:

- I sada sam bila u policiji i rekli su mi da idem kući i budem pri telefonu. Kažu nam da rade na slučaju i proveravaju sve mogućnosti. I mi smo isto sve moguće proverili. Organizovali smo se familijarno, ali tu su i komšije i Nebojšini školski drugovi i sve obilazimo, i napuštene kuće i kanale. Međutim, ne znamo više šta da mislimo i gde da ga tražimo. Ovo je jednostavno misterija. Nestao je, nema ga - kaže Radmila Karan.

Nebojšini roditelji kažu da je mladić završio srednju školu, položio je i vozački ispit i upisao je engleski jezik.

- Nebojša je dete koje bi sigurno da može, u to sam uverena, našao način da nam se javi. Nemamo predstavu šta je moglo da se desi - zabrinuti su roditelji.

O nestanku sina Karanovi su obavestili i Igora Jurića, osnivača Registra "Nestalih lica Srbije". Jurić apeluje na građane da se jave ako imaju bilo kakvu informaciju o ovom mladiću iz Sombora.

U Registru se navodi da Nebojša Karan visok 180 centimetara, ima 84 kilograma, crnu kosu i braon oči. U trenutku nestanka iz porodične kuće u Somboru na sebi je imao teksas farmerke, crni džemper, sivo crne patike "nike" i crnu jaknu.