Jezdimir Vasiljević
Rajko Ristić
Jezdimir Vasiljević

Rajko Ristić

Jezdimir Vasiljević, Foto: Rajko Ristić

Oboje su bili u braku, ali glasine koje su kružile i njihova bliska povezanost navele su nesrećne štediše da ovaj kriminalni dvojac stave u ljubavni kontekst.

Ipak, takvi navodi nikada nisu potvrđeni, Dafina je svoju tajnu odnela u grob, a nekadašnji šef čuvene imperije i predsednički kandidat danas teško živi.

U njegovom rodnom selu Topolovnik kažu da to više nije onaj stari Gazda Jezda. Retko ga posećuju deca iz tri braka, a ne zna se ni šta mu je sa suprugom

Jezda se poslednji put pojavio u javnosti u oktobru 2013. u rijalitiju “Farma” i, kako je tada istakao, na imanje u Lisoviću ušao da farmerima prenese svoje bogato životno iskustvo.

Kada je ušao na Farmu pevačica Zorica Marković jedina je pokazala simpatije prema njemu, pa joj se Jezda vrlo brzo poverio o svojim ljubavnim vezama i aferama.

Rekao je da ima šestoro dece sa četiri žene, ali i otkrio svoju slabost na pevačice, nakon čega se pohvalio da je bio sa Vendi i Anči Dabetić.

Ostale detalje iz njegovog bogatog ljubavnog života nismo uspeli da saznamo jer je Jezda nakon samo četiri dana izbačen sa imanja. Za to vreme pretrpeo je brojne provokacije na račun toga što je mnogim građanima Srbije ostao dužan.

Podsetimo, Gazda Jezda je bio osuđen na pet godina zatvora zbog toga što je oštetio veliki broj štediša „Jugoskandik banke“.

Pročitajte još:

Komentari (1)

baba Ispušimirka

16.02.2021 19:55

ajme, ovom ne bik dala ni da mi se približi na 2 m