HOĆEŠ DA OSLOBAĐAŠ SILOVATELJE I PEDOFILE! Miša Vacić nikad gore isprozivao Vesnu Pešić! Rekao joj i da je gnojavo žuta, uvredama nema kraja! (FOTO)

Poslanici nemojte glasati za Tijanin zakon, jer menja pojam coveka. Kazna ne sme biti osveta. Doživotna robija bez prava izlaska, brutalizije naše krivično zakonodavstvo i, generalno, represiju vlasti - napisala je juče Pešićeva.

Miša Vacić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Lider Srpske desnice Miša Vacić žestoko je odgovorio sociološkinji Vesni Pešić na njen apel poslanicima da ne podrže "Tijanin zakon".

NE ZNA ŠTA JE SNAŠLO Vesna Pešić poručila poslanicima da ne glasaju za Tijanin zakon, onda joj se desilo nešto što dosad nije iskusila!

 

Pešićeva je navela da doživotna robija brutalizuje naše krivično zakonodavstvo, a onda joj se Vacić žustro suprotstavio:

- Ti i tvoji gnojavo žuti ste već 2001. godine oslobodili 2108 pravosnažno osuđenih šiptarskih terorista. Sada želiš i umobolne silovatelje i pedofile oslobađati. Jezivo! - napisao je na Tviteru, a na njegov odgovor nizali su se i brojni drugi komentari.

"VI STE NIŠTA POSLE 50. GODINE" Žestoka svađa Marića i Nade Macure zbog s*ksa! Izvređao žene u Jutarnjem programu, a onda mu je doktorka ovim potezom zapušila usta!

Podsetimo, "Tijanin zakon" našao se prethodnih dana u skupštinskoj proceduri, a njegovim izmenama počiniocima najmonstruoznijih zločina kao što su silovanje i ubijanje maloletne dece, bila bi dodeljena doživotna kazna zatvora.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi