Miroslav Mišković
Vladimir Marković
Miroslav Mišković

Vladimir Marković

Foto: Vladimir Marković

Da domaći biznismeni ne haju za odluke koje usred pandemije koronavirusa, po preporukama stručnjaka, donosi državni vrh Srbije pokazuje i slučaj vlasnika „Delte“ Miroslava Miškovića.

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje vlasnik kompanije „Delta“ Miroslav Mišković (74) kreće se slobodno iako zabrana izlaska iz kuće važi za sve starije od 65 godina. Iako Mišković, prema našim saznanjima, za to ima uredno izdatu dozvolu, pitanje je ko mu je tu dozvolu izdao i sa kojim opravdanjem.

„Šta ti radiš, majstore, koji si 30 puta ranjen, sa 30 ljudi u kafani? Kad kod nas nije policijski čas, napravimo roštilj na Fruškoj Gori i nije bitno koliko sam ih zarazio“.

Čadež: PKS samo prosleđuje spiskove

Juče smo kontaktirali i sa predsednikom PKS-a Markom Čadežom i pitali ga da li je PKS izdao dozvolu za kretanje tokom policijskog časa biznismenu Miroslavu Miškoviću.

„Nije, niti PKS izdaje dozvole, već samo spiskove od kompanija prosleđuje Ministarstvu privrede, oni vrše selekciju i šalju u MUP, a niko osim lekara starijih od 65 godina nema dozvolu za kretanje - to je najstrože zabranjeno“, poručio je Čadež.

Mišković ćuti!

„Alo!“ je juče preko njegove pi-ar službe pitao biznismena Miroslava Miškovića da li poseduje dozvolu za kretanje tokom policijskog časa, da li mu je dozvolu izdala Privredna komora Srbije i zbog čega mu je potrebna ta dozvola pošto ima više od 70 godina te spada u rizičnu grupu kada je u pitanju korona virus. Odgovore do zaključenja ovog izdanja našeg lista nismo dobili.

 

Komentari (5)

sane

06.04.2020 13:50

bedno, ljigavo i sramno...

Pero Srbin

06.04.2020 16:49

Kakvo glupo pitanje odakle mu dozvola, pa covek kupio kao i sve u životu

Bane

06.04.2020 16:58

Kad se nepismena budaletina dohvati (ko zna kako) love, misli da sve može. Pogledaj se u ogledalo, skote.

dada

07.04.2020 09:19

NIJE MI JASNO KO IZDA I OVOLIKE DOZVOLE ZA AUTOMOBILE? KADA JE ZABRANA KRETANJA OD 17-5H NJIH IMA JAKO PUNO. KO SU TI TOLIKO NEOPHODNI DA SE VOZOKAJU NON-STOP, JA RAZUMEM DA ODU NA POSAO I DA SE VRATAE, A STA U MEDJUVREMENU? I STA SAD-JA ISPASTAM ZBOG TAKVIH A I ONIH PO PARKOVIMA PAMETNJAKOVICA-I UVEK JE TAKO-PAMETNI ISPASTAJU DOK FUKARE KORISTE? NEMA KRAJA KORUPCIJI NI U KOM SLUCAJU-KO IMA VEZU NJEMU NASKRABAJU DOZVOLU A NEKO NEKA CRKNE A I TREBA KAD NIJE SPOSOBAN.

Pera Detlic

07.04.2020 12:50

Miskovic nema 65 godina..