Zlatibor, gondola
V. Lojanica
Zlatibor, gondola

V. Lojanica

Zlatiborska gondola, Foto: V. Lojanica

U rešenju o davanju građevinske dozvole opštini Čajetina kao investitoru, kako je Tanjugu rečeno u Ministarstvu, stoji da je predračunska vrednost radova 200 miliona dinara, a da radovi obuhvataju izgradnju krajnje stanice Tornik sa svim pratećim objektima.

Investitor se obavezuje da pre izdavanja upotrebne dozvole izvrši spajanje u rešenju nabrojanih zemljišnih katastarskih parcela u građevinsku parcelu i da osam dana pre početka izvođenja radova Ministarstvu prijavi početak gradnje objekta.

U odluci Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture navedeno je da građevinska dozvola prestaje da važi ako radovi ne počnu u roku od dve godine od dana pravnosnažnosti rešenja.

 

Komentari (3)

@@@

27.07.2017 20:00

Drago Ministarstvo,dragi prijatelji;neizmerno sam šokiraran sa radom Ministarstva.Bre vi ste Carevi šta i kako radite!!!Bravo za ministarku,za sve inspekcije,za Objedinjenu proceduru,ma bravo "NDPRVDO" tako teškog i komplikovanog predmeta?????jeste se prepoznali poštenjačine.Zavadi pa vladaj koliko košta?

mikica

27.07.2017 20:13

Kad krsni zlatiborci na celu sa svojim vodjom dodju u Beograd ,eto dozvole i pre roka.Bravo Stamatovicu ljudino .Videlo se koliko te tvoji ljudi postuju.Nepotkupljiv si.

@@@

28.07.2017 08:20

Mikice;to je znači moto za dobijanje dozvole što ste kršni i snažni pa Vas se uplašili u Ministarstvu....nijeee..druge stvari su u pitanju.Palo pomirenje,interes je verovatno iznad svega.Koliko je bilo svadje medju njima.Sve ovo je farsa.