Nebojša Stefanović
MUP
Nebojša Stefanović

MUP

Nebojša Stefanović, Foto: MUP

Predsedavajući Predsedništva Velimir Lukić, je podsetio prisutne da NSP kao jedini reprezentativni sindikat u MUP-u trenutno broji 15.145 članova što je za 1.080 više u odnosu na prethodni rođendan i zahvalio se ministru na razumevanju i uspešnoj saradnji u proteklom periodu. Više je razloga za ovoliko poverenje zaposlenih, a jedan od najznačajnijih je aktuelni PКU koji nesumnjivo pruža najveće povoljnosti do sada.

Nebojša Stefanović

MUP

Nebojša Stefanović, Foto: MUP

Od najznačajnih novina izdvajamo više dana godišnjeg odmora, plaćanje svih prekovremenih sati koji se uredno mogu evidentirati i platiti (u prethodnom PКU bilo je 32 časa). Dobili smo i više dana po više osnova plaćenog odsustva za policijske službenike. Tu su i novogodišnje čestitke za decu do 15 godina starosti kao i mnoge druge povoljnosti. Osim PКU-a beležimo i povećanje plata kao i značajno ulaganje u opremu.

Nebojša Stefanović

MUP

Nebojša Stefanović, Foto: MUP

Ministar Stefanović je takođe zadovoljan dosadašnjom saradnjom istakavši da su dobri odnosi i obostrano razumevanje u velikoj meri doprineli rešenju brojnih pitanja koja se tiču zaposlenih, takođe pomenuvši potpisivanje PКU kao možda najbolji primer. Ministar je na kraju poručio da se nada da će se takav odnos nastaviti i ubuduće, i da će usvojiti svaki objektivni zahtev sindikata a na obostranu dobrobit.

PROČITAJ JOŠ: