Bolnica, lekar, ambulanta
Tanjug/Filip Krajincancic
Bolnica, lekar, ambulanta

Tanjug/Filip Krajincancic

Bolnica, lekar, ambulanta, Foto: Tanjug/Filip Krajincancic

Porodica se godinama bori za Miloševo zdravlje. Miloš je imao prvu operaciju 13. oktobra 2004. godine na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju na VMA u Beogradu, kada mu je odstranjen tumor sa jedne strane vilice. U martu 2013. mu je dijagnostikovan tumor i na drugoj strani vilice.

Pročitajte još:

"GLEDAO SAM DRUGOVE KAKO ŽIVI GORE NA KOŠARAMA" Potresna ispovest vodnika Saše: Dok je branio svetu srpsku zemlju, u glavi mu je bila samo jedna stvar!

MNOGI ĆE SE RAZOČARATI Danas oblačno sa pljuskovima, a narednih dana... Spremite se!

Zbog toga je imao i drugu operaciju, a ima i probleme s koštano-zglobnim sistemom zbog čega je imao i operaciju kolena. Danas teško hoda, i konstantno trpi jake bolove koji mu onemogućavaju normalno funkcionisanje.

Prema rečima njegove majke, kojoj je Miloš sin jedinac, vilica mu krvari, bole ga kosti usled neadekvatne hrane i uslova za život. Kosti su mu se proredile zbog čega se teško kreće. Iz finansijskih razloga nije bio ni na kontrolama za vilicu i nogu, kao ni na terapijama za nogu koje mu je doktorka preporucila.

– Nas troje jede pola hleba i to je sve što možemo da kupimo. Novca više nemamo – ispričao je Milošev otac Goran Stojanović koji, kako kaže, „grebe rukama i nogama“ da obezbedi i osnovne potrebe.

Kako trpi bolove zbog bolesti, Miloš trpi i glad. Njegovi roditelji nemaju novca kako bi mu obezbedili normalan život, ali ni dovoljno hrane. Miloš je bio odličan đak i završio je Tehničku školu u Prokuplju i to smer za kompjutersko konstruisanje. Kako bi mu se makar malo smanjili bolovi neophodno mu je banjsko lečenje, ali njegovi roditelji trenutno o tome mogu samo da sanjaju.

Ako ste u stuaciju da pomognete ovoj porodici, to možete da uradite uplatom na jedan od računa:

Preporučujemo još:

Žiro-račun za pomoć Milošu Stojanoviću:

Agricole banka:
330-4700100324934-62

Za uplate iz inostranstva

Instructions for customer transfers EUR correspodent is:
AGRIFPP-Credit Agricole Paris
Acc. With Institution: 57A
MEBARS22
CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD, Novi Sad
IBAN: RS35330473020129756036
Milos Stojanović Donja Konjuša BB Serbia