Milojko i Milijana
Dejan Briza
Milojko i Milijana

Dejan Briza

Milojko i Milijana, Foto: Dejan Briza

Ovo je šokantna teorija koja se ovih dana razrađuje u jednoj manjoj desničarskoj stranci. Članovi te partije uvereni su da se trenutno najpopularniji i najbizarniji ljubavi par u Srbiji nije bez razloga pojavio baš pre desetak dana...

Pročitajte još:

- Niotkuda su se pojavili i svojom nenormalnom pričom skrenuli potpunu pažnju i javnosti i medija na sebe! Zbog njih je sve palo u drugi plan! Dok su zaljubljeni par neki kritikovali, a neki podržavali, čitajući njihove sulude izjave i gledajući nove i nove slike, informacija o sramnoj presudi Radovanu Karadžiću u Hagu samo je prošla pored nas. Isti je slučaj i s godišnjicom NATO agresije! I taj značajni datum, jubilarnu godišnjicu najvećeg zločina nad Srbima, zasenili su ovi nesvakidašnji ljubavnici! E, to ne može biti slučajnost! Nikako! - pojašnjava jedan član te stranke za „Alo!“ svoja uverenja.

CIA

AP/Carolyn Kaster

CIA, Foto: AP/Carolyn Kaster

Zato, kaže, dileme nema da su oni vrbovani od neke strane obaveštajne službe i da su za to sigurno dobro plaćeni.

I Božidar Spasić, dugogodišnji operativac Državne bezbednosti, kaže za „Alo!“ da je zaista neverovatna koincidencija da se pojavio antisocijalni i potpuno antinormalni par u vreme bitni događaji za čitavo naše društvo.

- Nije redak slučaj da pojedine jake obaveštajne službe ili informacioni sistemi putem svojih biroa pokušavaju da nametnu neku temu koja će eliminisati one teme koje su neprijatne za zemlje iz kojih potiče ta obaveštajna služba. Ne verujem da su Milojko i Miljana direktno vrbovani. Verovatno su službe videle da u našem društvu postoji jedna kap interesovanja za morbidnu priču kao što je ova i onda su uz pomoć svojih glasnika i pipaka koje imaju ovde isforsirali priču o njima i pustili ih „u etar“. Time su direktno smanjili intenzitet onih priča koje je trebalo tog dana da budu glavne - kaže Spasić.

Šešelj: A Jovanka i Broz su vam bili normalni?

Lider radikala Vojislav Šešelj ne može da razume ocene da su Milijana i Milojko nenormalni par.

- Pitao bih pitao ove starije, koji su navodno šokirani zbog te razlike u godinama, što se nisu tako šokirali kada se Jovanka udala za Tita, a bila od njega mlađa 34 godine? Što to niko ne pominje?! To je onda bilo normalno, a ovo je nenormalno - kazao nam je Šešelj.