Milana (20) je odgajila baba, a sada je ostao i bez nje. Pogled na njegov frižider tera suze na oči (FOTO)

Alo.rs/ B. P. | vesti 2019-05-09 13:25:13 2019-05-09 13:25:13

Već ga stigla sva muka života

Facebook

Milan Radojević iz sela Sekurič ima 20 godina, a već ga je stigla sva muka i beda života. Roditelji su ga ostavili, a jedina koja se brinula odmalena, njegova baba, umrla je. Sada je ostao potpuno sam, a krov nad glavom mu se urušava. Zato su se prvo komšije, pa i opština organizovali da mu pomognu.

Pročitajte još:

Sa trošne kuće otpada bela boja, ogoljena je sve do cigle, koje su takođe počele da se lome. Spolja se samo nazire beda, a u unutrašnjosti koja propada, živi sam mršavi mladić. Frižider je prazan. Jede ponekad i jednom dnevno. Nema vodu, kupatilo, a struju uzima od komšije preko kabla. Sa plafona otpadaju parčad koju pridržavaju motke.

- Dete je odraslo bukvalno samo. Otac ga je ostavio i pre nego što je rođen, majka se udala. Živeo je sa babom dok je bio još mali, o kojoj je nažalost morao i sam da se stra. Milan, mali Milanče... Živi u opštini Rekovac, selo Sekurič - navodi Željko Stevanović koji je podelio apel na društvenim mrežama da se mladiću pomogne.

- Celo leto je proveo berući maline u Arilju da bi imao da se prehrani. Pogled na njegov frižider tera suze na oči. Neretko ima jedva po jedan obrok - navodi Stevanović.

Kako je naveo, iz Opštine Rekovac rečeno je da ne mogu da mu pomognu ulaganjem u kuću i citirao službenike da "ne postoji zakon u načinu da zavedu za koje namene je otišao taj novac". Ipak, Opština je otvorila žiro-račun.

 

Expand player
Pogledajte više