Irena Vujović i Meridian
Meridian
Irena Vujović i Meridian

Meridian

Irena Vujović i Meridian, Foto: Meridian

Meridian kao najveći humanitarac – ovako bi se mogli sažeti svi društveno odgovorni projekti lidera u igrama na sreću koje ova kompanija realizuje iz dana u dan, obilazeći čitavu Srbiju i pomažući sugrađanima u nevolji.

Kao što je već tradicija, Meridian paketićima obraduje najmlađe heroje koji se bore za izlečenje od retkih bolesti. Zajedno sa ministarkom zaštite životne sredine Irenom Vujović, Meridian je paketićima obradovao i mališane sa Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, o kojima se već 30 godina stara Udruženje „Uvek sa decom“.

Naše sugrađane na Kosovu i Metohiji početkom 2021. pogodile su i najveće poplave u prethodnih nekoliko decenija.

Meridian

Alo

Meridian, Foto: Meridian

Kako bi se što pre prevazišle posledice razornih poplava, kompanija Meridian donirala je pupmpe za ispumpavanje vode najugroženijim domaćinstvima.

Meridian, kao i čitave 2020. godine, nastavlja opsežne akcije pomoći domaćem zdravstvu kako bismo kao zajednica što pre i bezbolnije izašli iz najveće zdravstvene krize u prethodnih nekoliko decenija.

Meridianova priča o humanosti obišla je ceo svet – svuda gde posluje, ova kompanija ostavlja pečat društvene odgovornosti, humanosti i pomoći zajednici.

Solidarnost je jedina održiva vrednost. Zato će Meridian uvek biti uz svoj narod.