BEBICI UMALO RUKU NIJE OTKINULA Medicinska sestra iz Zvečanske završila u policiji, a čitav slučaj će obeležiti njena SRAMNA ODBRANA!

Užas!

Medicinska sestra
Medicinska sestra, Foto: Facebook printescreen

* Medicinska sestra Ð. A. se neadekvatno ponašala prema deci u Centru za zaštitu odojčadi

* Suspenzija je nastupila momentalno

* Pokrenut je disciplinski postupak

Đ. A. (23) je u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine počela da radi pre tri meseca, a na mesto medicinske sestre došla je preko konkursa.

Policija u Beogradu saslušala je, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, Đ. A. (23), vaspitačicu iz "Zvečanske" zbog sumnje da je izvršila krivično delo zlostavljanje i mučenje. Nakon saslušanja protiv nje je podneta krivična prijava. Kako saznajemo, ona se u policiji branila ćutanjem.

USVOJEN PREDLOG! U narednoj školskoj godini srpske đake čeka velika promena! Roditelji i deca se nisu nadali ovom iznenađenju!

U pitanju je radnica Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine "Zvečanska", a u MUP-u je saslušana zbog horor snimka koji je juče objavljen, na kome se vidi ženska osoba kako se grubo ophodi prema detetu.

Bolnica
Bolnica, Foto: Tanjug/Filip Krainčanić/ilustarcija

Sumnja se da je Đ. A, koja radi u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine "Zvečanska", ovo krivično delo izvršila nesavesnim radom i ophođenjem suprotno pravilima ove ustanove prema dvogodišnjem dečaku o kome je bila dužna da se stara.

ALARMANTNO UPOZORENJE STRUČNJAKA! Ovaj lek se prodaje u Srbiji, a može da izazove jedno od najopasnijih stanja u medicini!

Podsetimo, snimak Đ. A. iz Zvečanske objavio je juče pokret "Levijatan" i odmah šokirao domaću javnost. Odmah je saopšteno i da je zbog takvog ponašanja Đ. A. privremeno suspendovana sa posla.

DOKTORI UPOZORAVAJU! Nad Srbijom se nadvija senka: "Biće ubistava i nesreća"

IZBAČAJEM BACA DETE U KREVETAC KAO DA JE STVAR

Na snimku se vidi kako devojka ulazi u sobu u kojoj su bebe u krevecima, jednom rukom na boku drži dete, a levom rukom drži mobilni telefon koji koristi, što je zabranjeno. Dete zatim podiže za ruku, iznad lakta i bezobzirno ga ubacuje u krevetac. Kako naziv ustanove glasi Centar za ZAŠTITU odojčadi, dece i omladine, a ako ima nekoga ko ne zna, u pitanju su deca bez roditeljskog staranja, deca koja nemaju nikog drugog, to je celokupna javnost ustala u zaštitu sve dece i konkretno deteta na snimku.

 

MLADA "NADA"

I to nije sve, devojka se okreće prema drugom detetu i fotografiše ga mobilnim telefonom nekoliko puta, što je takođe zabranjeno i nastavlja da koristi telefon.

PLATIŠ 30 EVRA I ZNAŠ GDE TI SKITA ŽENA Novi sistem praćenja razgalio srpske muževe! Pao im je mrak na oči kada su saznali šta im supruge rade i sa KIM!

Đ. A. je u Centru počela da radi pre tri meseca, a na mesto medicinske sestre došla je preko konkursa za posao, saznao je Blic.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi