NJENE HALJINE NOSE POLITIČARKE I PEVAČICE Medicinska sestra iz Leskovca šije za srpski džet set! Nećete verovati za šta skuplja PARE

Kad završi sa jednim poslom, počinje drugi

Svetlana Lončar
Svetlana Lončar, Foto: Alo!

Leskovčanka Svetlana Ceca Lončar već dvadesetak godina je stalno zaposlena kao medicinska sestra Patronažno-polivalentne službe leskovačkog Doma zdravlja. Svakodnevno obilazi pacijente u brdsko-planinska sela i zaseoke na terenu zdrastvene ambulante sela Orašca, ali i u gradskim mesnim zajednicama i to uglavnom u radničkim naseljima, mereći krvni pritisak starim i bolesnim meštanima.

- Naša Ceca je najbolja medicinska sestra za koju znam, njoj sve mogu da kažem kao ćerki, da joj se poverim - ističe starija penzionerka iz mesne zajednice „Veternica“ u južnom delu grada Leskovca, hvaleći „svoju medicinsku sestru“.

A kad završi svoju napornu smenu, saznajemo nezvanično od njenih prijatelja, Ceca odlazi u iznajmljeni omaleni stan na Masarikovom trgu u ovome gradu, ionako umorna od prethodnog posla, seda za šivaću mašinu i odmah se prihvata modeliranja, šivenja haljina i drugih odevnih predmeta. Njene haljine, kako saznajemo, nose brojne domaće estradne zvezde, ali i više lokalnih političarki i javnih ličnosti sa juga Srbije.

Svetlana Lončar
Svetlana Lončar, Foto: Alo!

Vanrednim talentom izgradila je sopstvenu robnu marku „Ceca Lončar“...

Ona je već priredila svoju drugu po redu samostalnu prodajnu reviju sezonskih modela u leskovačkom Narodnom pozorištu.

MEDICINSKI FENOMEN ŠOKIRAO SRBIJU U Beogradu rođena beba od 7,5 kilograma! Ponosna mama je donela na svet prirodnim putem

- Od prihoda kojeg stičem u prodaji promotivnih i unikatnih modela želim da kupim trenutno potrebnu opremu za bebe i istu doniram je Dečijem odeljenju leskovačkog Bolničkog centra - pričala nam je u mesnoj zajednici „Veternica“ šrmantna modna kreatorka-amater Svetlana Ceca Lončar, koja svoje modele sama osmisli i sama sašije, a na radost brojnih dama sa juga Srbije.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi