Aleksandar Marković
youtube printscreen
Aleksandar Marković

youtube printscreen

Aleksandar Marković, Foto: youtube printscreen

Aleksandar Marković, sekretar Gradskog odbora Beograd Srpske napredne strankesmatra da je bahato ponašanje Marka Bastaća današnjim upadom u redakciju dnevnog lista "Alo" doživelo vrhunac.

Aleksandar Vulin

Alo!/ Rajko Ristić

Nasilje je jedini program koji on nudi, tvrdi Marković u saopštenju dostavljenom medijima.

"Njegov program su i podele na podobne i nepodobne, čupanje saobraćajnih znakova, a sve zarad ličnih interesa i želje da se sakrije njegova veza sa crnogorskim klanom, kao i malverzacije kojima je za višemilionski iznos oštetio građane Starog grada", navodi Marković.

Pročitajte još:

Navodi i da je Bastać "za potrebe protesta koje organizuju Ðilas, Jeremić i Boško Obradović na račun jedne firme uplatio preko 58 miliona dinara", konstatuje da je sramno i skandalozno što nasilnici nastavljaju da maltretiraju sve koji ne misle kao oni, te poziva nadležne državne organe da što hitnije sankcionišu "vandalizam koji svakodnevno sprovode Ðilas, Jeremić, Obradović i njihovi sledbenici poput Bastaća".

Dnevni list Alo saopštio je ranije da je predsednik opštine Stari grad Marko Bastać upao danas u redakciju lista i verbalno napao novinare i urednike.

Marko Bastać

Alo!/Vladimir Marković