Marić u "Ćirilici" zapalio studio pričom o Kosovu i Đokoviću, ali svi gledali u KRILO Darku Trifunoviću, nisu mogli svojim očima da veruju

Alo.rs/M.Ž. | vesti 2018-09-10 23:14:43 2018-09-10 23:14:43

Još jedno izdanje ćirilice proteklo je vrlo dinamično.

Printscreen

Gosti u emisiji kod Milomira Marića bili su istoričar Predrag Marković, politikolog i profesor na Fakultetu političkih nauka Miroljub Jevtić, zatim analitičar Slobodan Zečević, profesor i teoretičar Darko Trifunović i teniski stručnjak, nekadašnji trener Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović.

Gosti su se dotakli mnogobrojnih tema, a najviše onih koje su ujedno i najaktuelnije, status Kosova i Metohije, suživot Srba i Albanaca u južnoj srpskoj pokrajini, dok je nezaobilazna tema bio i Novak Đoković, koji je sinoćnjim trijumfom nad Huan Martinom del Potrom osvojio 14. gren slem titulu.

U pojedinim temama su se slagali, u pojedinim su im mišljenja bila različita, ali najjači utisak ipak je nastup Darka Trifunovića koji je u više navrata držao svog kućnog ljubimca u krilima.

Taj detalj nije prošao nezapaženo kod publike, kao ni kod gledalaca ove emisije, a društvene mreže su se već usijale fotografijama i printskrinovima Trifunovićevog gostovanja u "Ćirilici".

Expand player
Pogledajte više