PREDSEDNIK PORODICI MAKSIĆ SAOPŠTIO FENOMENALNE VESTI! Malom Miroslavu bacio kosku, pitao ga da popiju po rakiju, a onda - ŠOK! (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Trstenik koji je pretrpeo štetu u nedavnim poplavama.

Porodica
Porodica, Foto: Alo.rs

Porodica Maksić, domaćin Ranko, njegova supruga Dragica, Slavica i Života - svekar i svekrva, kao i unuci Miroslav i Dunja ceo dan su čekali predsednika da dođe u njihov dom.

 

Maksićima je kuća potpuno poplavljena i trenutno žive u pomoćnom objektu. Potopljeni su i plastenici, a svi usevi su im propali. Porodica ne zna gde će živeti i šta će biti sa njima, ali predsednik je odmah po dolasku u Trstenik posetio njihovo domaćinstvo.

Porodica
Porodica, Foto: Alo.rs

- Mnogo nam je za državu manja šteta nego što je bila, platićemo odmah! Jedna komisija izađe i za koji dan rešavamo sve - objasnio je predsednik i rekao gazdi da ne plače, da unuk Miroslav ne sme takvog da ga vidi jer mu je deda uzor, kao i da dobro zna na kakvim je mukama.

Bacio je kosku Miroslavu i rekao da uvek bude tako namrgođen, da bi se potom našalio sa njim i pitao ga da popiju po rakiju.

Porodica
Porodica, Foto: Alo.rs

Porodici je obećao da će im popraviti kuću u narednih par dana i naznačio da će biti lepša nego što je bila, što je kod njih izazvalo veliki šok i ushićenje.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Zlaja
  11/06/2019 - 23:08
  Ovo su zaista dirljive scene! Svaka cast, predsednice!
 • Korisnik: dragan
  11/06/2019 - 22:47
  To moze samo covek iz naroda, koji razume i zna koliko je tesko ostati u ovakvim situacijam bez krova sa velikom porodicom.Maksici ne brinite, pomoci ce Vucic
 • Korisnik: Ena
  11/06/2019 - 20:14
  Lepa slika, verujem da će predsednik pomoći porodici Maksić
 • Korisnik: Fodor
  11/06/2019 - 17:11
  Kakva reakcija dečaka stvarno nevidjeno. Ulepšao je dan svima.
 • Korisnik: Nikola
  11/06/2019 - 17:09
  Kada je obećano da će se sve rešiti i da će kuća izgledati lepše to će i biti urađeno.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi