UZNEMIRUJUĆI VIDEO! Maloj Srpkinji u Parizu dečak iz odeljenja preti klanjem! Snimio noževe pa joj rekao šta će s kojim da joj radi!

Strašno!

Preti joj noževima
Preti joj noževima, Foto: facebook.com/Svi Srbi u Parizu

Zabrinuti roditelji Nena i Nikola koji žive i rade u Parizu alarmirali su srpsku zajednicu koja živi u francuskoj prestonici posle strašnih pretnji koje njihova ćerka Nikolina, stara 12 godina, prima u svom razredu od dečaka Arona Kasija.  

Sveti Arhangel Mihailo obilazi bolesne i otkriva kakvo će biti proleće! Povedite računa, jedan običaj je skroz pogrešan!

AUTOR: Alo.rs/Telegraf.rs/M.Č. DATUM I VREME: 21.11.2019. 07:22 - 21.11.2019. 07:32 Pravoslavni vernici ispoštujte običaje! Aranđelovdan, Foto: Printscreen/YouTube Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas proslavljaju Svetog Arhangela Mihaila. Da li smo zaboravili koji je osnovni smisao Krsne slave, po čemu je ovaj svetac u narodu poznat, šta je najvažnije da nezaboravimo za slavu?

Dečak je poslao snimak devojčici u kojem joj pokazuje noževe i kaže da će ih poneti sutradan i nastavlja "samo za tebe Nikolina" i da je "sve ovo za tebe". Onda pokazuje nož po nož i priča koji je za šta (besplatno klanje, razbiti usta…).  

Sve se ovo dešava u predgrađu Pariza, mestu Saint Ouen, u školi College Michelet. Zabrinuti roditelji Nena i Nikola su već imali sastanak sa direktorom i predočili mu situaciju. On je sa svojim kolegama šokiran mržnjom i pretnjama koje može da ima jedan dvanaestogodišnjak.

Obećali su da će preduzeti sve potrebne mere koje su i njihovoj nadležnosti. Nena i Nikola su slučaj prijavili i policiji. Mala Nikolina je u šoku i veoma se boji da se vrati u školu.

 BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi