taksisti
privatna arhiva

 

taksisti

privatna arhiva

Taksisti Beograda zaposlenima u KBC "Dr Dragiša Mišović" na Dedinju uručili poklone, Foto: privatna arhiva

Taksisti Beograda i "Sigurna kuća" danas su zaposlenima u KBC "Dr Dragiša Mišović" na Dedinju u Beogradu poklonili više od 300 kolača iz poslastičarnice "Tatina slatka kuća", kao mali znak pažnje za veliku žrtvu koju su oni podneli za vreme vanrednog stanja u Srbiji.

-Posle besplatnog prevoza paketa koje je socijalno ugroženima darivala galerija "Vujadinović" i pomoći koju su prikupili taksisti, kao i organizovanja dobrovoljnog davanja krvi i besplatnog prevoza zdravstvenih radnika, taksisti Beograda su u saradnji sa Vesnom Stanojević, koordinatorom "Sigurne kuće" odlučili da obraduju lekare, medicinske sestre i tehničare - kaže za alo.rs Boško Vukojević, taksista i direktor Taxi komore Srbije i dodaje da će se akcije nastaviti.

taksisti

privatna arhiva

Taksisti se posle kratkog susreta slikali sa zaposlenima iz bolnice, Foto: privatna arhiva

-Naš slogan je: "Aplauzi sa terasa nisu dovoljni, možemo mnogo više!" zbog čega ćemo i posle vanrednog stanja organizovati humanitarne akcije. Trenutni događaji su pokazali da je saradnja između taksista i lekara neophodna, a mi ćemo nastojati da ubuduće bude još čvršća. Sledeći put ćemo, ukoliko to okolnosti od nas budu zahtevale, biti još spremniji, brojniji, brži i bolji! Mi to možemo! - poručuje Boško Vukojević.

taksisti

privatna arhiva

Taksisti najavili da će nastaviti sa humanitarnim akcijama i posle vanrednog stanja, Foto: privatna arhiva