OVO JE SVIMA PROMAKLO! Krvnički su tukle devojčicu u Barajevu, a ovaj dečak je sve vreme bio u kadru, pogledajte šta je hteo da uradi!

Snimak iživljavanja nad devojčicom u Barajevu potresao je sve koji su ga pogledali, ali i otvorio bolnu ranu, gorući problem vršnjačkog nasilja u našoj zemlji, i prilično neadekvatno reagovanje na njega.

Nasilje u Barajevu
Nasilje u Barajevu, Foto: screenshoot

Ono što je još bolnije je da pored nasilne dece, oni koji ne reaguju i gledaju nasilje takođe na neki način učestvuju u njemu, a da je malo onih koji reaguju da zaštite žrtvu, pokazuje i ovaj, najskoriji primer.

Naime, dok dve nasilnice udaraju devojčicu, samo jedan dečak pokušava da ih spreči u svom nasilju, dok ostali samo posmatraju, a neki od njih i snimaju nasilni čin.

On je jedini koji pokušava da nasilnice odvoji od žrtve, što se na snimku koji se pojavio na internetu vidi u dva navrata.

Kreću na izvršitelje!

AUTOR: Tanjug/Alo.rs DATUM I VREME: 17.09.2019. 13:35 Institucija uvedena u naš sistem 2011. godine Foto: Alo!/Marko Đoković * Više od 100.000 građana podržalo inicijativu * Traži se hitno ukidanje * Institucija javnog izvršitelja uvedena u naš sistem 2011.

Iako nije uspeo u tome, bitno je istaći da je tužna činjenica da je on jedini osetio potrebu da spreči ovo bezumlje, ali je, barem u ovom slučaju, tračak nade da ono ljudsko u mlađoj populaciji ipak odoleva surovostima kojima su izloženi.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi