Kiša nevreme pljusak oluja
Alo!/Ognjen Radošević
Kiša nevreme pljusak oluja

Alo!/Ognjen Radošević

Kiša nevreme pljusak oluja, Foto: Alo!/Ognjen Radošević

U Srbiji se sutra tokom dana očekuje prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. 

 

PROČITAJTE JOŠ: 

 

Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar, u košavskom području i na planinama u toku jutra i prepodneva i jak, povremeno sa olujnim udarima, krajem dana biće u slabljenju. Minimalna temperatura od 12 do 16, maksimalna dnevna od 20 do 26 stepeni. Krajem dana i tokom večeri razvedravanje.

Kiša, pljusak na Banovom brdu

Alo/Z.K.

Kiša, pljusak na Banovom brdu, Foto: Alo/Z.K.

U Beogradu će sutra ujutru biti suvo, a tokom dana se očekuje kiša. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura 16, maksimalna dnevna 22 stepena.

U Srbiji do kraja sedmice i dalje veoma toplo za ovo doba godine, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. U četvrtak će u košavskom području duvati jak, na udare i olujni jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura narednih dana ići će do 27. stepena.

U glavnom gradu do kraja sedmice veoma toplo, a maksimalna temperatura biće 25 stepeni. U četvrtak će duvati jak jugoistočni vetar.

Iznad većeg dela Evrope sutra oblačno sa kišom, na severoistoku na Alpima sa sunežicom i snegom. Najhladnije biće na istoku Evrope sa temperaturom oko 0 stepeni, a najtoplije kod nas, na Balkanskom poluostrvu, sa temperaturom i preko 25 stepeni.