BALŠA ĐOGO ZA PARE BLATI PREDSEDNIKA Komandant sa Košara izneo istinu o reditelju

Herojima sa Košare u najmanju ruku dugujemo verodostojan film o njihovom nadljudskom podvigu.

Karaula Košare
Karaula Košare, Foto: Printscreen/Youtube

Na današnjoj konferenciji za medije prisustvovao je komandant sa Košara, a to pojavljivanje je ujedno iskoristio da pojsni određene stvari.

On je naveo da Balša Đogo ima ideju filma u kojem obmanjuje narod, kako bi zaštitio svoju poziciju. Nikakvu patriotsku borbu za budući film, komandant ne vidi u delima Balše, koji tvrdi da mu "neko" ne da patriotski pristupi režiranju.

Balša mudro ne pominje da je uzeo 50.000 evra  i praktično zbog novca bio spreman da zloupotrebi film protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Komanadant je naveo kako mu je izuzetno drago što će novac od prodatih ulaznica biti uručen porodicama preminulih heroja.

- Drago mi je što ce prihod od ulaznica biti prosleđen porodicama vojnika, i učesnicima bitke na Košarama. Jednako bitan je i ljudski pristup, činjenica da neko brine o vojnicima, da ih čuva od zaborava i da poštuje sve što su uradili za ovu državu i naš narod - istakao je komandant.

On je ujedno prokomentarisao Balšu Đogo, rekavši da Đogo želi da obmanama zaštiti svoju poziciju.

-  Što se Đoga tiče, i svega ovoga što radi, shvatio sam da obmanjuje narod da bi zaštitio svoju poziciju. Time nanosi štetu uspomeni na Košare. Vidi se da njega ne zanimaju Košare nego svoj status - rekao je komandant pa ošrto nastavio,

- Balša, ugrožava Košare, ljudi su te angažovali, nisu bili zadovoljni sa tobom, i skloni se odavde da neki drugi reditelj odradi kvalitetan film! Pomislio si da si veći od svih i da si pravednik koji odlučuje šta jeste a šta nije. Greška! ! Uveren sam da će film bez tebe da bude verodostojan i istinit. Pored moje 63. Padobranske koja je davala podršku vojnicima bilo je tu još mnogo heroja, od graničara preko svih ostalih, i oni zaslužuju da se ispriča njihova priča, naša priča - zaključio je komandanat.

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi