TVITER SE USIJAO ZBOG OBJAVE OVE SRPKINJE Primljena sam na Infektivnu, celu noć sam se gušila, još nema rezultata, a onda me je jedna stvar ovde oborila s nogu

Mi pokazujemo koliko ih cenimo aplauzima, dok je jedna pacijentkinja to prenela na društvenu mrežu Tviter.

Koronavirus u Srbiji, Foto: Alo / Dejan Briza

Korisnica Tvitera pod imenom A.J. odlučila je da, posle primanja na Kliniku za infektivne i tropske bolseti "Prof. dr Kosta Todorović" u Beogradu, podeli svoje iskustvo sa korona virusom na toj društvenoj mreži.

Ona je primljena usled posedovanja simptoma prekomernog gušenja, i na ovaj način je zahvalila osoblju na svoj pruženoj brizi: 

 - Primljena sam na infektivnu noćas jer sam se previše gušila (rezultati još nisu stigli). Koliko ljubavi za ekipu sa odeljenja ovde, ne mogu da vam objasnim. Toliko divni ljudi, rade sve što je u njihovoj moći i više od toga. Zaslužili su bre celodnevne aplauze, ne samo u 20h.

Posle ove objave, usledila je sledeća u kojoj izražava dodatnu hvalu: 

-Osoblje na infektivnoj: Ima strpljenja za sve; Umiruje pacijente koji svi imamo napade panike svako malo; Pomažu koliko god mogu, čak nabavljaju vodu pacijentima; Vidiš da im se oči smeju ispod maski, bez obzira na umor; Rade sve što mogu uprkos uslovima u kojima su.
SVAKA ČAST!

Podsećamo, u mestima širom Srbije slavi se napor medicinskih radnika aplauzom u 20h. O tome kakva je atmosfera bila prvog puta možete pročitati ovde.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi