Slobodan Popović
Alo.rs/V.Đ.
Slobodan Popović

Alo.rs/V.Đ.

Slobodan Popović, Foto: Alo.rs/V.Đ.

Reporteri Alo.rs zatekli su se na Dunavu u privatnoj poseti gde su upoznali kapetana Slobodana Popovića iz Donjeg Milanovca, koji je ispričao da se nakon izbijanja korone na Đerdapu promenila struktura gostiju, jer su sada uglavnom sve turisti iz naše zemlje, iz raznih krajeva, a do ovog leta su maltene bili isključivo stranci.

- Naši ljudi su počeli da otkrivaju ovaj deo Srbije, jer su do sada obično išli na more. Oduševljeni su Đerdapskom klisurom, uopšte lepotom Dunava, rekao je Slobodan Popović.

Da li ste nekada krstarili Dunavom u Srbiji?

 

 .

Komentari (3)

Boban

16.08.2020 20:29

Prelep je. Kao sam Dunav tako njegova istorija i priroda. S nije baš sve za pohvalu magistrala je očajna. Zakrpa do zakrpe.

Nenad

17.08.2020 06:46

@Boban - Nije tako loša...ti mora da si djilasovac ili da u njegovo vreme nisi nikad tuda prolazio. Ovo sada je super, kako je tada bilo....

nenad

17.08.2020 06:44

Tako je...i ja sam to juče primetio vraćajući se iz Bgda-a. Neverovatna količina domaćih turista od Velikog Gradišta do Kladova. Svako je imao sebi nešto interesantno. Za nekog je to sam Dunav. za nekog tvrđave, za nekog sama klisura. za neke je to bio manastir Tumane. Pravi biser je ipak krajnja destinacija. Za mnoge još nepoznata, na žalost. Ko dođe do Kladova, obišao je sve i doživeo sve ono što Đerdap nudi. Zato od srca preporučujem da dođete u ovaj grad. Nećete se pokajati...