IZDATA NAREDBA DA SE OBAVI VEŠTAČENJE Kopali rupe za električne kablove u niškom zatvoru, a onda naišli na neprijatno iznenađenje koje će ih dugo držati budnim!

Rezultati veštačenja očekuju se u narednih mesec dana

Zatvor u Lipljanu
Zatvor, Foto: B.A.

U krugu Kazneno-popravnog doma u Nišu početkom ove nedelje pronađeni su delovi lobanje i još 2 kosti koje su prema nezvaničnim procenama stare stotinak godina.

U Višem javnom tužilaštvu potvrdili su da su kosti iskopane i da su poslate na DNK analizu, pišu Južne vesti.

Dok su kopali rupe za električne kablove, radnici zatvora naišli su na iznenađenje. Kod pogona KP doma prema Novom Selu, iza starih radionica, na oko metar dubine, pronađeni su delovi skeleta - lobanja, butna i još jedna kost.

ĐINĐIĆEVE UBICE STIGLE IZ RUSIJE! Strogo čuvana tajna o atentatu na srpskog premijera!

U Tužilaštvu kažu da su pronađene kosti poslate na DNK analizu da bi se utvrdilo da li su ljudskog porekla.

Izvršen je uviđaj, izdata je naredba da se obavi veštačenje. U pitanju je redovna procedura da bi se utvrdilo kog su porekla kosti - navode iz tužilaštva.

Rezultati veštačenja očekuju se u narednih mesec dana. Prema nezvaničnim informacijama, skelet ili više njih stari su stotinak godina, kada zatvor na toj lokaciji nije postojao.

KRVOLOK GORAN U BEKSTVU VEĆ DVA DANA! Otkriven još veći HOROR koji se krije iza porodičnog MASAKRA u Novom Sadu! Monstrum ubijao ovim redom, a razlog za to je STRAVIČAN! (FOTO)

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi