Vremenska prognoza, šetnja
Tanjug
Vremenska prognoza, šetnja

Tanjug

Vremenska prognoza, šetnja, Foto: Tanjug

Inspekcije će, kako se navodi u saopštenju, hitno reagovati na osnovu tih prijava.

Kontakt centar republičkih inspekcija je jedinstveno upravno mesto za sve 44 inspekcije, gde građani i privreda mogu da izjave sumnju u zakonitost ili usklađenost sa pojedinim obavezujućim propisima.

Da li ćete zvati Kontakt centar ukoliko primetite da neko ne poštuje mere?

 

Kontakt centar pokrenula je Vlada u martu, u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave, Jedinicom za podršku Koordinacionoj komisiji za inspekcijski nadzor, Kancelarijom za IT i eUpravu i NALED-om i, a uz podršku Evropske banke za obnovu i razvoj.

Komentari (4)

Ja

01.09.2020 16:48

Ajd malo da razjasnimo. Preporuka ili obaveza (kažnjivo)? Ukoliko zaposleni u javnim preduzećima ne nose maske u zatvorenim prostorijama, kažnjivo, ili ne? Ko plaća, zaposleni ili preduzeće?

Milibrot

01.09.2020 16:48

Pljunem ga posred čela ko god prijavi nekog za nepoštovanje mera. Koje mere, kakve su to gluposti? Sedam meseci vam neko ispira mozak sa nekim virusom koji je bio fatalan za 0,001% stanovnika svuda u svetu. Gde vam je mozak?

Slavica

01.09.2020 16:51

Pravite svadju u narodu. To vam je cilj. Sram vas bilo.

Marko

02.09.2020 09:14

U fabrikama na linijama radi po 200 ljudi u hali, u kaficima ih ima i vise, splavovi krcati!!! A vi se nakacili na svadbene ruckove i krstenja, smeta vam porodica i idete stopom Mila Djukanovica, a znajte da idu predsednicki. Mislio sam da je ova vlast patriotska, kad ono... Moj glas vise nemate!