MISTERIOZNI TOVAR Koliko njih bi danas vratilo pronađene milione?! Nisu znali šta ih je snašlo, ali nakon ovog džaka njihovi životi nisu isti!

Novi detalji pronalska vreće sa čak 38 miliona dinara na kružnom toku Jasika kod Kruševca.

pljačka, novac, novi beograd
Novac, novi beograd, Foto: MUP Srbije

 

* Dva skromna mladića uradili su nešto nesvakidašnje

* Bojan i Vladeta zaposleni u firmi “Post-ekspres” pronašli su 38 miliona dinara koje su automatski vratili

* Pored potere za parama njih dvojica su sasvim slučajno pronašli novac

Novi detalji pronalska vreće sa čak 38 miliona dinara na kružnom toku Jasika kod Kruševca: “Novostima” su se javili građani koji su signalizirali pripadniku Saobraćajne policije na misteriozan tovar na putu. Reč je o Kruševljanima Bojanu Milosavljeviću(39) i Vladeti Aleksiću(46) zaposlenima u službi “Post-ekspres” koji svedoče za da su prošlog četvrtka oko 13,30 prvi primetili vreću na desnoj traci kružnog toka.

POTRESAN PRIZOR Telo je u fazi raspadanja! Pronađen muškarac u Nišavi, razlog smrti i dalje misteriozan!

- Vozio sam službeni kombi iz pravca Jasike, prešao most, i na kružnom toku smo Vlada i ja spazili džak,stajao je u desnoj traci kolovoza-svedoči Bojan Milosavljević, vozač “Post-ekspres” službe Pošte Srbije.- Džakovi “Poštanske štedionice” i “Pošte” su dosta slični, pa smo pomislili da je to možda ispalo našem kolegi, koji se vraćao iz Varvarina, a morao je da prođe tim putem. Parkirao sam nekih 70 metara dalje, kako ne bih ugrožavao saobraćaj i zatim, potrčao prema džaku.

Milosavljevićev kolega Aleksić,inače, zadužen za obezbeđenje njihove pošiljke ostao je u kombiju, kako i nalažu pravila službe.

- Već kada sam prišao bliže,video sam razliku i shvatio da to nije džak koji pripada “Pošti Srbije”,već “Poštanskoj štedionici”, a kada sam se sasvim približio, video sam šta je unutra-nastavlja Bojan.-Nije bilo ni dileme, tu je bio i papir na kome je pisalo “Poštanska štedionica,38 miliona dinara”. Nisam se nijednog trenutka dvoumio oko toga šta treba da radimo. Pozvao sam policajca, koji je obezbeđivao saobraćaj kod kružnog toka, bio je preko puta. I on nije mogao da veruje šta je pred nama!

ŽENA UŠLA U MILJAKOVAČKU ŠUMU I UMALO NIJE UMRLA OD UŽASA! Našla leš sa izvađenim organima koji su bili rasuti po stolu! Pored njega je ostavljeno nešto što je još više prestravilo!


Pripadnik Saobraćajne policije je vrlo brzo reagovao i obavestio dežurnu službu. Milosavljević nam kaže da je prava sreća što je tu bio profesionalac iz policije, koga, inače i poznaje od ranije. Ostavili su sve potrebne podatke i krenuli ka odredištu, dok je policajac dalje nastavio da radi svoj posao. Počela je potraga za vozilom iz koje je ispao vredan džak. Vrlo brzo je utvrđeno da je džak uslužno za Poštansku štedionicu prevozila privatna firma zadužena za obezbeđenje.

JUNACI

Bojan Milosavljević radi u “Pošti Srbije” šest, a Vladimir Aleksić 20 godina. Trenutno su zaduženi za prevoz pošiljki na liniji ka Ražnju.

Predsednik Vučić najavio povećanja plata medicinarima i doktorima! Penzonerima po 5.000 dinara!

AUTOR: Alo.rs/T.Đ DATUM I VREME: 20.10.2019. 11:32 - 20.10.2019. 11:39 Predsednik je najavio povećanje plata i penzija, kao i novčanu pomoć penzionera sa najmanjim primanjima. Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen * Predsednik Srbije najavio je povećanja plata i penzija * Vučić dodao da će biti iznet nacionalni investicioni plan od 10 milijardi evra OTKRIVEN DETALJAN SPISAK PLATA U JAVNOM SEKTORU NAKON POVEĆANJA!

 

- Obavestili smo firmu o tome šta se dogodilo,poslat je i zvaničan dopis rukovodiocima, a u subotu su zvali iz “Poštanske štedionice” da se zahvale-pričaju Bojan i Vladimir. -Nama je najvažnije da je priča dobila srećan kraj i da je novac vraćen. Prava je sreća da smo mi naišli, jer neko je prosto mogao da pokupi taj džak sa novcem.

BONUS VIDEO: Alo.rs na aerodromu u Batajnici

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi