Bomba Ada mol, vatrogasci, policija
Alo!/Masanori Jošida
Bomba Ada mol, vatrogasci, policija

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

Iako su ga pojedini opozicioni mediji predstavili kao Ivančevića, prema našim saznanjima reč o Stefanu Miletiću, koji radi kao vozač u Vatrogasno-spasilačkom odeljenju Mirijevo, a protiv koga je nedavno Sektor unutrašnje kontrole MUP-a podneo krivičnu prijavu zbog sumnje da je lažirao prebivalište i tako od MUP-a uzeo oko 800.000 dinara.

„On živi u Beogradu, u stanu koji je vlasništvo njegovog oca, ali je prijavio prebivalište u Blacu odakle je rodom, kako bi lažirao da svakoga dana putuje na posao i na osnovu toga je refundirao putne troškove“, navodi naš izvor.

On dodaje i da je Miletić nedavno pretio načelniku Policijske stanice Blace, zato što su policijski službenici više puta proveravali da li je na prijavljenoj adresi, a sve kako bi se potvrdili sumnje da tu ne živi i da je samo fiktivno prijavljen zbog lažiranja putnih troškova.

Pročitajte:

 

Kako ističe naš izvor, Miletić je, nakon što je SUK u maju ove godine protiv njega podneo krivičnu prijavu, otvorio bolovanje na kome se i danas nalazi, ali mu „zdravstveni problemi“ očigledno ne smetaju da redovno dolazi na proteste.

Takođe, u svom obraćanju na društvenim mrežama izneo je laž da je dao otkaz, jer, kako nam je rekao naš izvor, on to nije uradio, ali se njegove kolege iskreno nadaju tome, imajući u vidu koliki je neradnik i prevarant.

Miletić je inače u MUP primljen 2013. godine zahvaljući bliskim vezama sa Socijalističkom partijom Srbije, ali to ne čudi imajući u vidu da je njegov otac nekadašnji narodni poslanik SPS-a.

„Reč je o jednom od najgorih radnika u Vatrogasno-spasilačkom odeljenju Mirijevo, što potvrdjuju i ocene koje je dobijao od 2013. godine do sada. Za sedam godina, samo je jednom dobio trojku, a šest puta dvojku što je najgora ocena. To vam dovoljno govori o kakvom je neradniku reč“, kaže naš izvor.
Prema našim saznanjima, Miletić je blizak i pojedinim narko dilerima, a jednom prilikom bio je u kolima koje je policija zaustavila i tom prilikom kod njegovog drugara pronašla marihuanu.

Komentari (1)

Iva

12.07.2020 07:53

A SPS će opet ući u vlast,dokle više pobogu?