novi autobusi, gsp,
Beoinfo,
novi autobusi, gsp,

Beoinfo,

novi autobusi, gsp, , Foto: Beoinfo,

Sekretarijata za javni prevoz Grada Beograda saopštio je da je u toku jučerašnjeg dana obavljen pregled rada prevoznika na terenu i tom prilikom je iskontrolisano 60 vozila.

Pregledom su, kako se navodi, obuhvaćeni sledeći prevoznici: Bamiron, B&B Linea, Knežević trans, Košava, Lekon, Saga trans i Unakop.

Utvrđeno je 29 nepravilnosti, od toga: 19 vozača bez uniforme, 2 vozila ne ispunjavaju tehničko-eksploatacione karakteristike, 1 vozilo sa neispravnom displej tablom i 7 vozila koja nisu čista.

Po osnovu utvrđenih nepravilnosti kod svih kontrolisanih prevoznika, predviđena je ugovorna kazna u ukupnom iznosu od 580.000,00 dinara.

U saopštenju se podseća da je u poslednja dva dana obavljen pregled rada prevoznika na terenu i tom prilikom je iskontrolisano 101 vozilo.

Pregledom su obuhvaćeni sledeći prevoznici: Bamiron, B&B Linea, Knežević trans, Košava, Lekon, Saga trans i Unakop. Utvrđeno je 47 nepravilnosti, od toga: 31 vozača bez uniforme, 6 vozila ne ispunjavaju tehničko-eksploatacione karakteristike, 2 vozila sa neispravnom displej tablom i 8 vozila koja nisu čista. Po osnovu utvrđenih nepravilnosti kod svih kontrolisanih prevoznika, predviđena je ugovorna kazna u ukupnom iznosu od 940.000,00 dinara.

Kontrola vozila prevoznika će i u narednom periodu biti vršena od strane službenih lica Sekretarijata za javni prevoz Grada Beograda, ističe se u saopštenju.