Kapetan Dragan: Dajte da ih hapsimo!

Govoreći o progonu Srba, Kapetan Dragan je naveo da ne postoji reciprocitet u počinjenim zločinima i procesima koji se vodi.

Kapetan Dragan
Kapetan Dragan, Foto: Alo.rs/ Dejan Briza

Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan predložio je formiranje Kancelarije za pravnu pomoć Srbima kojima se sudi ili su osuđeni u Hrvatskoj.

Kapetan Dragan je istakao da zna kako je ljudima koji ispaštaju po hrvatskim zatvorima samo zato što su rođeni kao Srbi jer je i sam bio u takvoj situaciji.

- Mnogi od njih osuđeni su za kriminal, zločine koji se nisu ni dogodili. Znam jednog čoveka koji je na u zatvoru zbog pljačke banke koja se nikad nije dogodila - rekao je Kep.

On je istakao da bi pomoć države bila od velikog značaja ukoliko bi došlo do formiranja takve kancelarije.

- Danas osećam da imam državu iza sebe, nije kao pre. Zato je sada dobar trenutak i bilo bi izuzetno dobro da pomognemo Srbima, da imaju pravnu pomoć, da im neko dođe, da se zna da je nekom stalo do njih - kaže Kapetan Dragan.

Govoreći o progonu Srba, Kapetan Dragan je naveo da ne postoji reciprocitet u počinjenim zločinima i procesima koji se vodi.

- Svi procesi se vode protiv Srba. Progone se najveće žrtve rata, kako je to moguće?! Pogledajte šta se radi u Hrvatskoj i BiH i kako se još uvek vode procesi i hapse Srbi. U Srbiji su 90 odsto osuđenih za ratne zločine Srbi. Pa, dajte da hapsimo te tužioce! - zaključio je Kapetan Dragan.

Povezane vesti

 • Korisnik: Aleksa
  18/10/2020 - 14:21
  Apsolutno se slažem sa Vama ,Kapetane , ajde jednom da se proveri i otkrije ko je za koga radio i za koliko para. Bojim se da ne bi bilo dovoljno mesta po zatvorima . I kod nas i po Hagu Srbi su dobili nekoliko hiljada godina zatvora a u drugim zemljama njihovi ni koju godinu za zločine koje su počinili. Osnujte istraživačku kancelariju za Ustaške i Balijske zlocine ali brzo , jer će zločinci poumirati bez sudjenja
  • zoki @Aleksa
   18/10/2020 - 20:03
   Neverujem da postoji i jedan SRBIN koji se neslaže sa Kapetanom Draganom . ŽIVIO TI NAMA BRATE SRBINE
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi