Dea Đurđević
Printscreen
Dea Đurđević

Printscreen

Dea Đurđević, Foto: Printscreen

S druge strane, Predrag Sarapa, njen kolega iz jutarnjeg programa, ne može sebi da oprosti što je koleginicu kobnog jutra probudio za posao.

Predrag Sarapa

Printskrin TV Pink

Predrag Sarapa, Foto: Printskrin TV Pink

- Zvao sam Deu da je probudim! Kamo sreće da to nisam uradio, jer da nisam, ništa se od ovoga ne bi dogodilo - rekao je potreseni Sarapa.

Pročitajte još:

 

- Dea je, kao i svakog jutra, automobilom krenula na posao. Međutim, zbog vode na putu koja se zaledila, a koja je celu noć šikljala iz rupe na kolovozu, iznenada se sudarila sa drugim vozilom. Ona je potom izašla iz svojih kola, pozvala kolege kako bi im rekla da će kasniti u jutarnji program i uputila se ka vozaču drugog auta da bi videli kolika je šteta - objašnjava očevidac.

Nekoliko trenutaka kasnije na voditeljku je naleteo automobil na liniji 78, koji je zbog zaleđenog puta takođe proklizao i bukvalno pokosio nesrećnu devojku.

Saobraćajna nesreća, Dea Đurđević, Dedinje

Alo!/Vladimir Marković

Saobraćajna nesreća, Dea Đurđević, Dedinje, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Od siline udarca autobus je Dei, koja je u tom trenutku stajala na trotoaru, otkinuo ruku! Međutim, hrabra voditeljka je uspela da smogne snage i teško povređena sedne pored svog auta, gde je u svesnom stanju sačekala ekipu Hitne pomoći. Ali ni tu nije bio kraj. Nakon izvesnog vremena pojavio se autobus na liniji 59 koji se zakucao u već slupani autobus - dodaje on.

Pročitajte i ovo:

 

Hitna pomoć je teško povređenu voditeljku momentalno prebacila na VMA, gde je operisana.

- Video sam propuštene pozive od Dee, ali nisam čuo kada je zvala jer su mi telefoni bili utišani. Samo je htela da mi kaže da će zakasniti zbog udesa. Pošto se nisam javljao, ona je pozvala koleginicu, ali se sekund kasnije dogodila još veća nesreća - priča potreseni Sarapa.

- Iz istih stopa sam krenuo ka bolnici, a kada sam stigao, zatekao sam jeziv prizor. Sedela je na pločniku bez ruke. Ne mogu to da izbijem iz glave - objasnio je voditelj i nakon operacije poželeo voditeljki brz oporavak.