Ivan Ivanović
Screenshoot Youtube
Ivan Ivanović

Screenshoot Youtube

Ivan Ivanović, Foto: Screenshoot Youtube

Ivanović je ukazao na slučaj kada se na našem sajtu našao jedan naslov koji je u međuvremenu promenjen, insinuirajući na to da je neko zvao redakciju ovog portala i to tražio.

Voditelj očigledno neupućen u rad sajtova, ne zna da je ovo svakodnevna pojava, te da se naslovi mogu promeniti i menjaju se, po potrebi i nahođenju. Dakle, ukoliko postoji bolja ideja za naslov nekog teksta, ona se jednostavno odmah primeni. To je, između ostalog i jedna od prednosti portala u odnosu na print, ali i na druge medije.

Ivan Ivanović prodavao sir na pijaci, a tek da vidite kako se cenka! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 25.09.2019. 16:03 Ovo nije mogao da sakrije od javnosti! Ivan Ivanović, Foto: Alo!/ Masanori Jošida Voditelj Ivan Ivanović poznat je kao neko je protivnik i kritičar rijaliti programa, ali sada je isplivao snimak iz prošlosti koji pokazuje suprotno.

 

Ali, voditelj je valjda projektovao sebe, pa je pomislio da se iza svačijeg rada kriju kontrolori i pisci scenarija.

No, vratimo se na slučaj ovog "nosioca slobodne misli" u Srbiji.

Podsetićemo čitaoce na slučaj kada je taj isti Ivan Ivanović ugostio tadašnjeg predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića u svojoj emisiji.

Ivanović se tada žalio premijeru da ga cenzurišu i prate šta radi, a kada ga je Vučić upitao zašto trpi to, voditelj je nevešto počeo da se izvlači. Transfer blama na gledaoce bio je potpun.

Vrhunac svega bio je trenutak kada je ponizno rekao da "nema baš neki izbor".

Potom se izvlačio, a zatim i hvalio premijera Vučića, govoreći kako je zaista doneo napredak državi i kako može slobodno da se razgovara sa njim.

Ivan Ivanović

Screenshoot Youtube

Ivan Ivanović, Foto: Screenshoot Youtube

 

"Nemam neki izbor"

Pre tri godine Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji Ivana Ivanovića, a voditelj je jasno i glasno rekao da ne postoji cenzura Srbiji i da mu niko nikada nije tražio da izmeni, prilagodi ili izbaci neka pitanja za taj intervju. Takođe, u nekoliko navrata je vrlo pohvalno govorio o Aleksandru Vučiću.

Međutim, voditelj je nešto kasnije ipak priznao da postoje strukture koje proveravaju njegov način rada.

Ivanović je tada otkrio da postoje ljudi koji mu pišu scenario za emisije, pa se to posle proverava.

- A ko vam to proverava - upitao je Vučić.

- Pa, kod menadžmenta televizije - odgovorio je Ivanović.

Vučić ga je upitao zašto radi na takvoj televiziji koja mu ne dozvoljava da kaže šta misli, a Ivanović je tvrdio da se izbori da sve što kaže ipak bude emitovano.

- Što onda kukate na njih, ako uzimate već njihovu platu? - nastavio je Vučić.

PROČITAJTE JOŠ:

Ivanović je tražio od Vučića odgovor zašto se to dešava na televiziji na kojoj radi.

- Što mene pitate šta se dešava na vašoj privatnoj televiziji?! - rekao je Vučić.

Ivanović je nastavio da insinuira da su novinari i urednici u dosluhu sa Vučićem.

Vučić ga je tada upitao:

- Što radite onda na nenormalnoj televiziji?

- Nemam neki izbor, pravo da vam kažem - rekao je Ivanović, a onda shvatajući šta je zapravo izgovorio, dodao nevešto:

- Ovo je najbolja televizija u Srbiji, ako mene pitate.

PROČITAJTE JOŠ:

Ivanović je sve vreme smeškom pokušavao da sakrije očiglednu neprijatnost u koju je sebe doveo.

- Ja na takvu vrstu poniženja, da me neko prati i određuje šta ću da kažem, ne bih nikad pristao - rekao je Vučić.

Voditelj je tada priznao da mu niko ne određuje šta će da kaže, ali da ga "samo prate".

Međutim, voditelj nije imao odgovor na pitanje zašto to radi.

- Mislite da me ne bi pratili na drugoj televiziji?! - rekao je Ivanović.

I tako, ostade Ivanović još dve godine na televiziji na kojoj ga prate.

Žrtve diktature i punih džepova

Međutim, ubrzo je stigao i izbor koji tada nije imao, ali je Ivanović odlučio da sebi podigne cenu i da na važnosti, predstavljajući sebe kao nekog disidenta i borca protiv navodne diktature u kojoj se nalazi Srbija, po mišljenju ovog voditelja i njemu sličnih.

Eto, nadamo se da Ivanovića sada više ne prate i ne određuju mu šta će da kaže.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je prošle godine obelodanio ovu priču uz komentar:

Ivanović žestoko izvređao Rastu

AUTOR: Kurir DATUM I VREME: 23.04.2017. 09:49 - 23.04.2017. 09:57 Ivan Ivanović stao je u odbranu svog prijatelja i saradnika Slobodana Nešovića Loke povodom tvrdnji i sumnje da je Loku pretukao Stefan Đurić Rasta. Ivan Ivanović, Foto: Rajko Ristić Voditelj se u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" dotakao i ovog slučaja, a repera nije štedeo.

 

- Pogledajte kako je Ivan Ivanović hvalio Aleksandra Vučića pre nekog vremena, a danas ga napada. I ko da veruje takvoj osobi? Sam je sebi dao otkaz na privatnoj televiziji, pričao nestine o televiziji na kojoj je postao zvezda i očekuje da će ta televizija to da emituje, glumi žrtvu, a dogovorio je već prelazak na Đilasovu televiziju - napisao je Vesić u opisu video snimka emisije.

Očigledno je Ivanović po dobijanju ponude sa jedne druge televizije, shvatio da je žrtva "diktature i cenzure". Tada se "hrabro" otisnuo u borbu za slobodu mišljenja. Poprilično dobar izgovor za lukrativnost.

Koleginica Vojtehovski, takođe poznata po podršci određenim političkim strukturama i vođenju rijalitija u kom su takmičari odgovarali na najogavnija pitanja dok su bili nakačeni na poligraf, podržala ga je svesrdno u tome.

Međutim, ona je nekim čudom nastavila da radi na istoj televiziji gde je sloboda mišljenja zabranjena. Valjda se dobra ponuda nije ukazala, pa još uvek nije shvatila da je i ona žrtva diktature.

Ovo je nekada morao da radi Ivan!

AUTOR: Alo.rs/Blic DATUM I VREME: 29.10.2017. 15:10 Voditelj Ivan Ivanović ima svoj šou i dosta novca, a zanamećete kada čujete čime se nekada bavio. Ivan Ivanović, Foto: Printscreen Njegov put je i te kako bio čudan. Kao mali je često išao u pozorište i želeo da bude glumac.

 

Paradigma drugosrbijanštine

Ivanović sada napada medije koji prate predsednika Srbije Aleksandra Vučića, istog onog kojeg je hvalio u svojoj emisiji, cvileći kako ga prate i kontrolišu.

Voditelj je sada sebe proglasio za nekog ko je tu da prosuđuje šta je diktatura i sloboda mišljenja, ko ima pravo i kad, da menja naslove, i da ismeva po napisanom scenariju rad drugih medija.

I što bi rekao Ivanović: Postoje i drugi načini da se poljubi du*e!

Postoje Ivanoviću, i ti si to najbolje pokazao. Predstaviš se kao borac za slobodu mišljenja, a odeš za pare, pljujući po onima koji su ti pružili priliku da postaneš to što jesi.

To nije samo Ivanović. To je paradigma drugosrbijanske ideologije.

I tako do nekog novog vremena, kada će opet da promeni mišljenje, pisce scenarija i kontrolore. 

Do nekog novog izbora Ivanoviću! I gledaj da se obavezno isplati...

 

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!