Kace na Suvoboru
RINA.rs
Kace na Suvoboru

RINA.rs

Kace na Suvoboru, Foto: RINA.rs

* Ima devet kaca - Devet Jugovića

* Nekada se tu pravila šljivovica

* Kinezi su se oduševili izgledom i enterijerom, kažu da nikad nisu videli nešto slično

- Gosti iz inostranstva samo žele da spavaju u ovim kacama. Kod nas su bili Kinezi koji su se oduševili izgledom i enterijerom, kažu da nikad nešto slično nisu videli - rekla je za RINU iz Koštunića Natalija Veselinović.

Pročitajte još:

 

Mali, stisnut prostor i veliki krevet ono je što će vas zateći ako uđete u kacu. Kažu da je osećaj jedinstven i nisu slučajno dobile naziv ljubavne.

Kace na Suvoboru

RINA.rs

Kace na Suvoboru, Foto: RINA.rs

- To nam je najatraktivnije naselje. Ima devet kaca, pa smo ga zato prozvali i “Devet Jugovića”, a svaka nosi naziv po jednom. Najčešći gosti su nam mladi parovi, tako da smo ih prozvali i sredstvom za borbu protiv bele kuge - kaže Jovan Čeković, idejni tvorac ovog nesvakidašljeg projekta.

Kace na Suvoboru

RINA.rs

Kace na Suvoboru, Foto: RINA.rs

Sasvim je sigurno, da se umesto šljive i dunje danas u suvoborskim kacama tiskaju belosvetski gosti i ne pitaju za cenu. A meštani kažu kako kruži priča – da kad u kaci zanoći dvoje, sutra je napušta troje.

Svi spremni na novu odluku, ali će da nas košta!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 17.10.2019. 09:45 Mnogi već navikli da nose cegere u nabavku! Prodavnica, Foto: AP Photo/Anjum Naveed Trgovinski lanci u prestonici spremni su da počnu s primenom odluke Skupštine grada kojom se zabranjuje upotreba plastičnih kesa od 1. januara. Beograd se među prvima u Evropi odlučio na taj korak, a u Vojvodini do kraja 2020.

Bonus video

Anketa: Šta građani misle o protestu taksista