Željko Ražnatović, Ceca Ražnatović
E-STOCK
Željko Ražnatović, Ceca Ražnatović

E-STOCK

Željko Ražnatović, Ceca Ražnatović, Foto: E-STOCK

Željko Ražnatović Arkan, ubijeni komandant Srpske dobrovoljačke garde bio je dobar prijatelj sa kontroverznim biznismenom Nemanjom Tubićem Žabcem.

Žabac je za Balkan Info ispričao kako je vođa Tigrova voleo dobro da pojede i to onako sve po redu. Alkohol nije konzumirao, ali bi pre svakog jela imao običaj da malo rakije prospe na dlan.

Pročitajte još:

 

- Kad smo Arkan i ja došli kod Mileta Ulemeka na slavu, ja sam u kuću ušao na rukama, to je bio šou! Arkan sedne pored Ulemeka i još kaže Miletovom kumu da ustane da ja sednem tu. Arkan je imao ritual pre svakog jela. Nije pio alkohol, ali zato uzme rakiju, prospe malo na dlan, istrlja ruke i lice i počne da jede. Krene sprdnja, ja pričam viceve, a Arkan već završio sa predjelom i vojnički se prodere: Supa! Ljudi trče sa supom. Ja i dalje pričam nešto, Arkan već završio i viče: Sarma! Ovi trče donose. Posle vikne: Meso! Ovi opet trče donose pečenje. Ja tek zgrabio jedno parče, on viče: Slatko! Stižu torte i kolači, Arkan isekao sebi veliko parče i jede. Odjednom kaže: Idemo! Ja mu kažem, čekaj čoveče, nisam ništa jeo. On će meni: Samo ti pričaj viceve i ustaje. Ja šta ću, uzmem u ruku ono parče i krećem. Mile se dere: E niste mi ni trebali dolaziti kad se tako ponašate! Ovaj pravi cirkus ulazi mi u kuću na rukama, ovaj komanduje ko u vojsci, strašno! Gosti mislim da su ostali da sede u čudu na slavi misleći: Šta je ovo, je*ote! - ispričao je Žabac.

Mihajlo Ulemek

Printscreen

Mihajlo Ulemek, Foto: Printscreen