Vasilije Kačavenda
Alo!
Vasilije Kačavenda
Vasilije Kačavenda kaže da mirno spava, Foto: Alo!

Kačavenda kaže da ga nikada niko ni iz policije, ni iz bilo kog tužilaštva nije zvao na informativni razgovor, a kamoli nešto više.

- Sve je to lako proverljivo. To valjda govori da je jedno iznositi insinuacije, igrati na kartu poigravanja sa tuđim emocijama, bolom, patnjom i tugom i sve to dobro smuljati za javnost, a drugo imati ozbiljnu argumentaciju koja bi potkrepila ovako ozbiljne optužbe - kaže vladika.

On je rekao da ne želi ni na koji način da polemiše sa Jovanovićem, jer je protiv njega "podneo nekoliko tužbi nadležnim sudovima u Beogradu.

Vladika Vasilije kaže da očekuje da se sve što Jovanović ističe "razjasni i utvrdi na sudovima" dodajući da veruje u pravosuđe Republike Srbije.

- Na pravdu niko ne bi trebalo i ne sme da bude imun, pa naravno, ni vladika Vasilije. Mirno spavam, opušten sam, čista mi je savest i tako dočekujem ne samo suđenje, već svaki novi dan. Svašta sam ja, pored kojekakvih neosnovanih optužbi na svoj način, proturio preko glave, uključujući i tri moždana udara i dva infarkta, pa evo me u životu, bogu hvala - kaže vladika.

On kaže da su optužbe koje je Jovanović izneo za gađenje.

- Čiste insinuacije i ništa više. Sud je jedino pravo mesto gde će se čuti istina - završava vladika.

Komentari (12)

Dragomir

20.11.2015 06:25

Ем ти живот када мушко се не фали колико је женски собалио?Него читам а ономад гледам и слушам колико је мушко користило мушко.Ето,ја да започнем тему ,,КОЛИКО СИ ЖЕНСКИ СОБАЛИО,,!Ја сам по тачној евиденцији собалио што девојака,распуштеница,удатих и удовица тачно 45!Ако вас лажем не видео са Авале ону велику бандеру у Париз!Да вам опишем како ме је научила то ,,собаљивање,, једна распуштеница?Бато,то су била времена!Мајка ме пошаље са котарицом јаја да продам тој распуштеници!Сељачка посла!

zika50

20.11.2015 07:20

kada se hapsi ovaj pedofil

deki

20.11.2015 07:50

Ma da,.Jovanovic je sve izmislio..ma da ,i mi smo svi ovce i konji.ma da ,ti si ispravan skroz..ma da..

kosta

20.11.2015 08:14

Jasno je kao dan da je vladika imao homoseksualne odnose sa mladicima, ali i to da su ti mladici dobrovoljno s njim u to ulazili, verovatno za novac. Ovo se odnosi samo na video materijal koji je dostupan i na netu... za sve drugo, kako vidimo, nedostaju dokazi.

dusan

20.11.2015 11:24

@kosta - ako se iko iole razume u ljudsku psihologiju sasvim je dovoljno pogledati ovog coveka i njegove oci sve ce vam se samo kasti .covek moze da bude svetac i postenjacina ili da prikriva nekakve bludne radnje ali kroz jedan obicni pogled 90 od sto karakternih osobina izlazi kroz ljudske oci .vecita poruka koja je iskrena i tacna jeste OCI SU OGLEDALO DUSE .

Dr Iggyy

20.11.2015 08:37

Osim sa Kačavendom, SPC i država mora da rasčiste i sa ostalim nakaradnim radnjama crkvenjaka, sa lopovima i razvratnicima u okviru Crkve i tako joj vrati “božji“ ugled. Svašta smo slušali o životu katolika i protestanata, a ono bilo i u našoj crkvi.

Sladjana

20.11.2015 08:50

Naspavaj se dobro, u Paklu baš nema spavanja!

miki

20.11.2015 11:48

@Sladjana - Znaš kako je u paklu????

Ana

20.11.2015 09:56

Ma, nemoj! A snimak, niko nista???? Postoji snimak sexualnog odnos sa deckom!!! Zivis u dvorcu!!!! Je li

DRAGANA

20.11.2015 10:48

@Ana - PRVO, OVAKVE STAVRI STE VEC PISALI . RUGO, NASTAVLJATE SA PISANEJM O ISTOM TO UVEK ZNACI DA SE O ENCEMU PISE NA "NECIJI" MIG, TRECE DJAKON KOJI PLJUJE KACAVENDU MI VISE LICI NA UDBASA NEGO NA LICE IZ CRKVE, CETVRTO KRIV ILI NE NECETE MI OGADITI ZBOG OVOGA NI CRKVU NI BOGA..MISLIM DA STE OVDE SVI MUTNI-I NOVINARI KOJI UVEK PISU PO NARUDZBINI I TANJA VOJTEHOVSKI-PINKOVA UDARNA PESNICA I NEKE OD VLADIKA-UDBASA

roditelj

20.11.2015 14:01

Pa jasno je zasto tuzilastva nisu reagovala. SPC je aminovala ratnike u BIH a pre rata je kroz BIH nosen neki verski predmet i podgrejavao jedne a izazivao druge. Premeti mnogi stoje u fijokama tuzilaca.Sudstvo je slicno svuda.

NIKI87

20.11.2015 16:53

Organizovana religija je najvece zlo ovoga sveta.