MILENA NIJE JEDINA Još jedna srpska glumica progovorila da ju je silovao Mika Aleksić

Prošle godine je sličnu ispovest podelila sa javnošću još jedna srpska glumica

Milena Radulović
Milena Radulović, Foto: Instagram/printscreen

Kao bomba je odjeknula vest da je čuveni profesor glume Miroslav Mika Aleksić večeras priveden jer su ga neke od njegovih bivših učenica prijavile za silovanje.

Ona je tu otkrila da je napastvovao jedan moćan čovek iz sveta filmske industrije, te da je to razlog zbog kog je naprasno otišla iz Srbije, ali nije otkrila njegov identitet.

Ona je objasnila i kako je došlo do toga:

– Povezao me je kolima i silovao me je u autu. Nisam mislila da nikad to može da se desi meni, posebno ne od strane čoveka kojem sam verovala. On je za mene bio autoritet u poslu u kojem sam se bavila. Zato što je stariji od mene i na višoj poziciji ponašao se kao da ima pravo nad mojim telom – prisećala se glumica za “Informer”.

Jedna od njih je i mlada glumica Milena Radulović (26) koja je za “Blic” odlučila da progovori o svojoj sudbini i podelila svoju ispovest sa javnošću.

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je Milena Radulović .Ona je dodala da „ovo nije samo moja priča” i da „ovo nije moja reč protiv njegove”, već tvrdi da je u pitanju sistem zlostavljanja devojčica koji je Aleksić temeljno gradio decenijama.

Glumica se sada oglasila na svom Instagram profilu:

- Posle teške unutrašnje borbe, neke hrabre devojke i ja rešile smo da stanemo na put mračnom krugu zlostavljanja. Nećemo odustati. Silovanje maloletnih lica i pedofilija nisu dopustive - napisala je Milena.

U školu Mike Aleksića, poznatu i cenjenu, deca se upisuju od pete ili šeste godine, a najkasnije sa 13 godina. Milena Radulović je deo grupe postala sa 11 godina, a u grupama je bilo od 25 do 30 polaznika.

Podsetimo, prošle godine je sličnu ispovest dala srpska glumica Danijela Štajnfeld koja je to svoje nemilo iskustvo zabeležila u svom dokumentarnom filmu “Zaceli me”.

Povezane vesti

 • Korisnik: Sanja
  17/01/2021 - 22:40
  ....plakala sam dok sam citala....sad zamislite koliko se zena nece javiti jer zive u primitivnoj sredini ili zbog svoje dece ili zato jer ne zele da se to sazna- a PEDOFILE treba dozivotno iza resetaka....jer oni su OPASNOST PO NASU DECU !!!!!!!!!!!
 • Korisnik: Snežana
  17/01/2021 - 00:41
  Doživitna, i kastracija
 • Korisnik: Brukaaaa
  17/01/2021 - 00:18
  Kada su " uspele", onda se Setile da ih je Vise puta Silovao......BLJAK
  • srbofobija @Brukaaaa
   17/01/2021 - 08:38
   Znao sam da će' se javiš... Da, One su USPELE da prežive i ostanu psihički stabilne i da stasaju u prave ljudske dive... Da, One su se SETILE da ih je pedofilska ološ SILOVALA i pored prirodne reakcije da takav ZLOČIN izbrišu iz sećanja i TRAUME koje zaposedaju duh i telo ŽRTVE ... Da, One su hrabre i odvažne i slobodoljubive i časne i čivekoljubci...!!! One NISU problem već REŠENJE ZLA nagomilanog u ovoj zemlji !!! Ako ih ne ubiju, ako ih ne otmu i prodaju - SILUJU IH !!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi