BEOGRAD U SUZAMA Jelena Vildović Živković preminula posle duge i teške bolesti

Kolege tuguju

Jelena Vildović Živković
Jelena Vildović Živković, Foto: Alo.rs

Istaknuti sudija Jelena Vildović Živković (60) preminula je 4. jula posle duge i teške bolesti i borbe za izlečenje. Bila je sudija Privrednog apelacionog suda u Beogradu od 2004. godine. Pre toga je radila kao sudija Trgovinskog suda u Beogradu od 1992. godine.

- Svoju karijeru počela je kod advokata Slobodana Nikolića 1981. posle završenog Pravnog fakulteta sa prosečnom ocenom 9,34, a 1984. se zaposlila u JAT-u, kao pravnik u odeljenju za zastupanje pred sudom. Bila je zamenik predsednika Trgovinskog suda u Beogradu, zamenik predsednika Privrednog apelacionog suda u Beogradu, sudija Suda časti, predsednik odeljenja sudske prakse Privrednog apelacionog suda, glavni i odgovorni urednik biltena Privrednog apelacionog suda, aktivni učesnik i predavač na brojnim seminarima na temu privrednog prava, privrednih sporova, stečaja, likvidacije, akcionarskih društava – navode njene kolege i prijatelji.

Ostavila je za sobom supruga Nebojšu Živkovica, istaknutog sudiju Višeg suda u Beogradu, dve ćerke, dve unuke i sestru.

Sahrana će se obaviti na Novom groblju 8. jula 2019. godine. Opelo počinje u 12.30 sati, a ispraćaj za kremaciju u 13 sati.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi