Jazak
Jazak
Jazak

Jazak

Jazak, Foto: Jazak

Ovo su samo neki od zanimljivih podatka koji slikovito prikazuju koliko je voda važna u našim životima i samim tim, koliko je važan kvalitet vode koju biramo za nas i našu decu.

Osim sastava vode, važno je obratiti pažnju i na njeno poreklo. Odakle dolazi dobra voda? Najstariji nacionalni park u Srbiji, Fruška gora, okuplja gotovo sva bogatstva prirode na jednom mestu, pa tako i vodu okruženu netaknutom prirodom – Jazak vodu. Na ovoj vojvođanskoj planini prekrivenoj livadama, pašnjacima i žitnim poljima, raste oko 1.500 biljnih vrsta od čega je više od 50 zaštićeno, a prirodna bogatstva čine je jednim od najznačajnijih ekosistema u zemlji.

Kao idealno izvorište za kristalno čistu, pitku i zdravu vodu, Fruška gora je „udomila“ i Jazak vodu koja prolazeći kroz stene čije stvaranje je počelo pre čak 30 miliona godina, prikuplja minerale koji su neophodni našem organizmu za odgovarajuću hidrataciju. Zato je Jazak voda savršen izbor za sve koji žele da konzumiraju prirodne i proverene proizvode i da uz optimalnu PH vrednost svom organizmu pruže najbolje što priroda daje.

Osetite lepote Fruške gore u svakom gutljaju Jazak vode!

PROČITAJTE JOŠ: