Mačka
Alo.rs/V.Đ.
Mačka

Alo.rs/V.Đ.

Foto: Alo.rs/V.Đ.

Stanare zgrade u Bosanskoj ulici u Čačku uznemirila je pre nekoliko dana serija od šest, sedam eksplozija sličnih petardama. Međutim prizor koji su iza zgrade videli ujutru bio je daleko gori od pucanja petardi u gluvo doba noći.

Nekome, iz njemu ili njima samo znanih razloga, bilo je zanimljivo da uhvate mačku, na nju privežu petarde i vežu je za roštilj, a onda aktiviraju petarde i posle toga zapale izranjavanu životinju, naveo je čačanski portal "Ozon press".

Nadležna komunalna služba odnela je telo spaljene životinje i uklonila ostatke "roštilja", ali time nije uklonjen i gorak ukus u ustima, najprije stanara zgrade, a onda i svih žitelja Čačka.

U međuvremenu, na profilu pokreta Levijatan, navedeno je da su se prvobitno pojavile informacije da su ovaj zločin počinila deca, ali da je glavni osumnjičeni za ovo zverstvo punoletna osoba. Njegovu krivicu će utvrditi istraga.

- Stravičan prizor spaljenog tela istog jutra zatekla je majka sa detetom, na putu ka vrtiću. Telo je preuzela Zoohigijena, te nismo mi u mogućnosti da uradimo obdukciju posmrtnih ostataka, što je praksa, ali radimo na utvrđivanju odgovornosti usled okolnosti pod kojima se zverstvo desilo, piše na instagram nalogu Levijatana.

Snimak ovog monstruoznog čina kruži internetom, a podeljena je i na Instagramu, ali mi ga nećemo preneti jer sadrži veoma uznemirujuće prizore.

Pročitajte: