put, Srbija
Alo!/Rajko Ristić
put, Srbija

Alo!/Rajko Ristić

put, Srbija, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Zbog početka izgradnje nadvožnjaka, od danas je obustavljen saobraćaj na državnom putu II, A reda broj 127, u zoni putnog prelaza i delu ulice Ćirila i Metodija u Staroj Pazovi.

Za vreme obustave, alternativni putni pravac je preko Inđije i to - državni put II A reda broj 100, Stara Pazova - Inđija i državni put II A reda broj 126, Inđija - Putinci.

Radovi na nadvožnjaku će trajati do 1. jula.

Zbog zatvaranja putnog prelaza u Njegoševoj ulici, u Novoj Pazovi, saobraćaj se preusmerava na državni put II A reda broj 100 i to do završetka izgradnje nadvožnjaka u produžetku Omladinske ulice u Novoj Pazovi.

Od tunela Straževica do petlje Kružni tok danas od 10 do 16 časova se izvode radovi na sanaciji oštećenog kolovoza.

Obustavljanja saobraćaja zbog ovih radova neće biti, već će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila iz oba smera.

Na auto-putu E-75, na deonici Bubanj potok - Beogradska petlja, do 29. januara od sedam do 15 i od 22 do pet časova, izvodiće se radovi na čišćenju ivičnih traka i to zaustavne i brze saobraćajne trake, u oba smera.

Zbog izvođenja radova na izgradnji nadvožnjaka Temerinska ulica u Novom Sadu, obustavljen je saobraćaj u oba smera na deonici Novi Sad, Sirig- Petrovaradin, Račkog.

Preusmeren je saobraćaj u oba smera sa državnog puta I B reda broj 21, preko raskrsnice državnog puta I B reda broj 12 sa ulicom Bajči Žilinskog i raskrsnice državnog puta I B reda broj 21 sa ulicom Beogradski kej, na državni put I B reda broj 12 i ulice Bajči Žilinskog i Beogradski kej.

Prema najnovijim informacijama na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila a prema informacijama Uprave granične policije na izlazima iz zemlje teretna motorna vozila se na graničnom prelazu Horgoš zadržavaju dva sata, na prelazu Šid sat vremena, na Kelebiji i Batrovcima po tri sata a na Gradini sat i po.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja vozila.

Pročitajte još: