Počela izgradnja stanova u Novom Sadu za pripadnike snaga bezbednosti

Alo.rs | vesti 2020-05-22 17:19:05 2020-05-22 17:19:05

Projekat izgradnje stanova jako je važan za Novi Sad i za Srbiju.

Grad Novi Sad

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je danas u pratnji Zorane Mihajlović, potpredsednice Vlade Republike Srbije i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, gradilište u naselju Jugovićevo.

Trenutno su u izgradnji objekti sa stanovima za pripadnike snaga bezbednosti. U prvoj fazi radova biće završeno 548 stanova, a izvođač radova je “Best izgradnja” iz Novog Sada. U novoizgrađenom kompleksu nalaziće se i osnovna škola, vrtić, kao i atletska dvorana.

Projekat izgradnje stanova za pripadnike službi bezbednosti jako je važan za Novi Sad i za Srbiju.

Veoma je značajan za privredni razvoj našeg grada, a ministarstvo je uputilo dopis Komisiji Vlade Republike Srbije da se projekat proširi tako da i zdravstveni i prosvetni radnici mogu da konkurišu za stanove.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je danas u pratnji Zorane Mihajlović, potpredsednice Vlade Republike Srbije i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, gradilište u naselju Jugovićevo. Trenutno su u izgradnji objekti sa stanovima za pripadnike snaga bezbednosti. U prvoj fazi radova biće završeno 548 stanova, a izvođač radova je “Best izgradnja” iz Novog Sada. U novoizgrađenom kompleksu nalaziće se i osnovna škola, vrtić, kao i atletska dvorana. Projekat izgradnje stanova za pripadnike službi bezbednosti jako je važan za Novi Sad i za Srbiju. Veoma je značajan za privredni razvoj našeg grada, a ministarstvo je uputilo dopis Komisiji Vlade Republike Srbije da se projekat proširi tako da i zdravstveni i prosvetni radnici mogu da konkurišu za stanove. #samonovisad #novisad #jugovićevo #stanovi #bezbednost

A post shared by SAMO NOVI SAD (@samonovisad) on May 22, 2020 at 7:53am PDT

 

Expand player
Pogledajte više