Meridian izbori
Meridianbet
Meridian izbori

Meridianbet

Meridian izbori, Foto: Meridianbet

Kladioničari po pravilu igraju na veću izlaznost na izborima. Za ovaj put, bukmejkeri kladionice Meridian veruju da će više od pola upisanih birača izaći na izbore i odredili su granicu izlaznosti od 51.20.

Najzanimljivija ponuda je na izbor novih ministara u vladi. Najveći favoriti za novi saziv su Siniša Mali i Rasim Ljajić.

"Ako očekujete da će Zorana Mihajlović biti ministar u novoj vladi kvota je 1,70, na Mladena Šarčevića je kvota 1,75, na Zorana Đorđevića 2,20, dok je kvota na Zlatibora Lončara 3,30

Kvota 3.00 je da će novi premijer biti Siniša Mali, dok je kvota 8.00 na Branislava Nedimovića. Ukoliko mislite da Ivica Dačić ima šanse da ponovo postane premijer, Meridianbet nudi kvotu 15. Ako ste pak okrenuti senzancionalizmu možete probati na Čedomira Jovanovića po kvoti 500, Zvezdana Terzića po kvoti 1000, Ivana Ivanovića po kvoti 5000, Novaka Đokovića po kvoti 5000 ili Bogdana Ilića (Baka Prase) po kvoti 5000."

Koliko će koja stranka osvojiti glasova, ko će biti novi poslanik u skupštinskom sazivu a ko novi predsednik opštine, sve ove igre potražite na sajtu kladionice Meridian.