Ivan Ivanović
Alo!/ Masanori Jošida
Ivan Ivanović

Alo!/ Masanori Jošida

Ivan Ivanović, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

- To sigurno nije način da se dobije nečija, po svemu sudeći, žarko željena pažnja. Nije tačno da je naša kuća ukinula kviz 'Stolice'. Jedina istina je da Ivan Ivanović u čijoj produkciji se realizuje ovaj kviz nije želeo da potpiše ugovor o daljoj realizaciji. I to sigurno ne iz ideoloških razloga jer je insistirao da emitujemo kviz na osnovu njegove usmene saglasnosti što je u pravnom smislu nedopustivo. O2 televizija nema zakonski okvir za emitovanje emisije bez ugovora. Dakle, Ivanović nema problem da i dalje sarađuje i zarađuje od televizije iz koje je otišao iz 'moralnih' razloga - kažu iz O2.

Pročitajte još:

 

U saopštenju koje je izdala ova kuća navodi se i da je "licemerna priča o 'ukidanju' 'Utiska nedelje' koju Ivanović pominje u istoj rečenici sa kvizom 'Stolice'".

Ivan Ivanović

Alo!/ Masanori Jošida

Ivan Ivanović, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

- Glavno pitanje je zašto baš sada to smeta gospodinu Ivanoviću? Nije imao problem sve ove godine da radi za našu kuću i dobija izuzetan honorar. Tada gospodin Ivanović nije imao zamerke na bilo kakvu promenu programske šeme, osim ako se nije ticala njegove emisije. Gospodin Ivanović oglašavao se i žalio jedino i isključivo vezano za pitanje ličnog statusa u firmi. Nažalost, nije pokazao rezultate na mestu urednika zabave i od tada kreće njegov lični 'rat' sa menadžmentom televizije - stoji u saopštenju televizije O2 koja je ovom prilikom voditelju postavila i jedno pitanje:

"Koliko to košta da pristaneš da sediš na dve stolice?"