Deca, trudnica, porodica
shutterstock
Deca, trudnica, porodica

shutterstock

Deca, trudnica, porodica, Foto: shutterstock

PROČITAJTE JOŠ:

 

Odlučila je da nam ispriča svoju životnu priču o devojačkom snu da ne radi ništa, da ima srećan brak, sve ispunjene želje i brdo novca.

- Od srednje škole sam jurila bogate momke, tatine sinove, a ne retko sam se viđala i sa kriminalcima širom Balkana, ne samo zemlje. Bila sam atraktivna, veoma fizički zrela. A sve to kako bih imala lagodan i život na visokoj nozi, ali pod jednim uslovom, da ništa ne radim - započela je svoju ispovest žena koja je zamolila da ostane anonimna.

Kam devojka

screenshoot/Mirror

Kam devojka, Foto: screenshoot/Mirror

Njeni roditelji svojim platama nisu mogli da joj priušte sve ono što je želela. Daleko od toga da je bila siromašna, ali njeni apetiti su želeli još.

Vizija kojom je bila vođena jeste da je neko finansira do kraja života, da se pokloni nižu, a luksuz samo raste. Sve bi počelo od parfema, preko brendiranih torbi, bundi, do večera u skupim restoranima.

- Dopadalo mi se to što nisam morala prstom da maknem, a imala sam sve. Svi ti muškarci su obletali oko mene, a moje je bilo samo da budem u njihovom društvu - prisetila se kako je izgledao početak njenog života kao na filmu.

Kada joj je i to postalo malo, usledila su putovanja koje čak i oni sa malo dubljim džepom ne mogu ni da sanjaju, kao i automobili koje viđamo samo u salonima.

Videvši da samo sopstvenim bitisanjem u njegovom životu neće moći da osigura sebi opstanak u istom, odlučila je da će njena "viza za budućnost" biti dete.

Najlakše rešenje, kroz osam meseci se ispostavilo kao najkraći put ka paklu.

Trudnica stomak

Shutterstock

Trudnica stomak, Foto: Shutterstock

- Ostavio me je u mesecu u kom je trebalo da se porodim. Rekao mi je da se seli kod žene i dece u Norvešku - prisetila se strašnog dana.

Pokušavala je da stupi u kontakt sa njim, ali on je promenio broj telefona, a na mestima u Beogradu na kojima se nekada kretao, nije se više pojavljivao.

Čak i da je htela, kako kaže, da "zapuca u Norvešku, nije imala novca ni za polovinu avionske karte".

Ostala je sama u svom iznajmljenom stanu u Beogradu, a dolazak ćerkice bio je na pomolu. Ona bez kreveca, flašice, bez osnovnih sredstava za život i bez ikoga svog.

Danas je majka trogodišnje devojčice, za život se bori kako onako kako mora - krvnički. Svoje frustracije nikada nije uspela da prevaziđe, a o ovom čoveku više nikada nije čula ništa, niti se on ikada raspitivao o svom detetu.

Doći do velikog novca, života iz snova, bez ikakve pomuke zvuči veoma primaljivo, ali budimo realni, svi znamo - te bajke ne postoje. Ili postoje, ali nemaju srećan kraj, a onda to i nisu bajke.

Znamo, sve ovo vam zvuči kao priča koju ste milion puta čuli ili gledali na filmu, ali ova priča je stvarnost. Ona se dešava tik ispred vaših očiju. Na društvenim mrežama gledate bogate devojke, slike kao sa stranica časopisa, ali ne znate šta se zapravo krije iza svake od njih. A krije se velika mogućnost da završe kao ova devojka, a onda nema nazad.

Onda je nevažno da li vam se sviđa ovaj ili onaj restoran, jer nemate šta da jedete.

Više nije bitno da li ćete obući ovu ili onu bundu, jer su vam cipele pocepane, a dete plače za novom igračkom. Zato je bolje da to shvatite sada, a ne tada.

Komentari (1)

Zora

01.12.2018 17:39

Problem današnje dece je što hoće leba bez motike a kad ostanu i bez leba ne umeju da pronađu motiku