DOKAZ DA PARE NE REŠAVAJU PROBLEME! Irena je jedina naša poznata loto milionerka. Svi su joj okrenuli leđa, a ono što ju je zadesilo prošle nedelje je nestvarno!

Irena Matejić (43) iz Mladenovca, jedina srpska loto milionerka koja je javno priznala da je dobila sedmicu, kaže da su joj pare donele mnogo toga, ali nisu uspele da joj kupe sreću.

Irena Matejić
Irena Matejić, Foto: Printscreen

Pošto je 2011. godine osvojila sedmicu vrednu manje od dva miliona evra, Irena se razvela, a zbog novca se posvađala sa porodicom.

Ipak, ona i dalje igra loto i otkriva da joj je prošle nedelje kada je premija od 6.050.000 evra otišla u Suboticu nedostajao jedan broj da se opet obogati.

 

Volela bi da opet dobije sedmicu, jer bi tada ušla u Ginisovu knjigu rekorda. Milione bi u tom slučaju dala u humanitarne svrhe, crkvi i deci u Zvečanskoj.

SKANDAL NA IZVLAČENJU LOTOA! Voditeljka lupala po crvenom tasteru, loptice nikako da se zavrte, a u kadar upao mladić koji se šunja iza komisije

Shvatila gde greši

Irena slobodno vreme uglavnom provodi na putovanjima, a novac od loto dobitka nije još potrošila. Živi sa ćerkom, a radi u agenciji koja se bavi prodajom apartmana na Zlatiboru i Kopaoniku. Posle svega preživljenog sve uverava da novac ne može da reši probleme u životu.

- Pare ne mogu da kupe sreću. Koliko god novca da dobitnik pokloni porodici i prijateljima niko nikada nije zadovoljan onim što mu date. Jer ljudi očekuju od vas da im novcem rešite sve probleme. Ja sam i pre lotoa imala jako aktivan život, ali očigledno nisam uspela da shvatim neke stvari na vreme, ali nikada nije kasno. Sad znam gde sam grešila - rekla je Irena.

Uprkos tome što je dobila dovoljno novca da se obezbedi za ceo život, ova neobična žena je nastavila da igra loto.

- Zamislite, prošlog utorka sam umalo ponovo dobila sedmicu. I to ovu rekordnu, od šest miliona evrra. Imala sam sve brojeve koji su izvučeni, samo je kod mene na listiću umesto desetke bila osmica. To mi je donelo šesticu, ali ona ovaj put nije bila velika i iznosila je 85.546 dinara, jer ju je pogodilo 50 igrača. Bez obzira na to nastaviću da popunjavam lisitiće i da pokušavam da budem prva u istorji srpskog lotoa, koja je dobila "dve sedmice". Obećala sam da ću ako se to bude dogodilo, sav novac od premije dati crkvi i deci bez roditelja u Zvečanskoj, a za sebe neću zadržati ni dinara. Biću zadovoljna ulaskom u Ginisovu knjigu rekorda - šali se Matejićeva.

"Otkrili su me jer sam se previše radovala"

Irena navodi da nikada nije želela da javnost sazna da je dobila sedmicu na lotou, već je otkriveno pošto nije mogla da sakrije radost.

- Sve što se tiče te sedmice se dogodilo slučajno. Prvo dobitak, a potom to da me otkriju, samo zato što sam se glasno radovala. Ja nikada nisam želela da cela Srbija zna da sam dobila milione na lotou. Zbog toga sada iako sam širokom auditorijumu poznata kao dobitnica loto sedmice ne volim da pričam o tome. Veliki broj medija mi je tražio intervjue, ali kao što ste videli, prethodnih godina se nisam pojvaljivala u javnosti i ne planiram da se eksponiram ubuduće - zaključuje Irena.

 

Loto milionerka Irena Matejić, uhapšena je 2016. godine i protiv nje je podneta krivična prijava zbog sumnje da je pokušala da zapali auto-radionicu Milana Gavrilovića nakon što joj je on skinuo sva četiri točka sa automobila i nije želeo nedeljama da ih vrati.

Ona je tada tvrdila da je žrtva manipulacije i laži majstora, koji je hteo da je pokrade.

Irena je otišla u njegov servis, polila automobile benzinom i pretila da će ih zapaliti, nakon čega je bila uhapšena.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Slavica
  21/01/2019 - 12:48
  Ala je ova skromna pa ocekuje i drugi glavni dobitak.Kaze da bi pare dala deci bez roditelja zasto to nije uradila od prvog dobitka nego ako dobije pnda ce dati.Sta je htela sa tim da narod ima lepo misljenje o njoj kako je humana.Sram je bilo.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi