Mira Marković
screenshoot/Youtube
Mira Marković

screenshoot/Youtube

Mira Marković, Foto: screenshoot/Youtube

Prema njihovim tvrdnjama Markovićeva je navodno poželela da se vrati u Srbiju kako bi u kući u Požarevcu provela poslednje dane života. Želi da bude sahranjena ispod lipe, pored njenog Slobodana

PROČITAJ JOŠ:

Mirjana Marković je poslednjih godina imala ozbiljne srčane probleme, a priče o njenom povratku u Srbiju ponovo su aktuelizovane poslednjih meseci.

Slobodan Milošević i Mira Marković

EPA/Srdjan Suki

Slobodan Milošević i Mira Marković, Foto: EPA/Srdjan Suki

Podsetimo, udovica Slobodana Miloševića napustila je Srbiju 2003. godine i otišla u Rusiju gde je dobila status izbeglice.

PREPORUČUJEMO:

Kada je Ministarstvo pravde Republike Srbije tražilo njenu ekstradiciju, zahtev je odbijen uz obrazloženje da tome ne podležu izbeglice iako je na Interpolovoj poternici.

U međuvremenu, Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom je u junu prošle godine na godinu dana zatvora bila osuđena povodom optužbi da je 2000. godine uticala na Vladinu komisiju za nezakonito dodeli državni stan dadilji njenog unuka.

Komentari (6)

beba

14.04.2019 19:15

Tako i treba.Neka pocivaju u miru.Istorija je duga i nadam se da ce nepravda biti ispravljena.

Cenko

14.04.2019 19:18

Treba je kremirati i pepeo rasuti sto dalje odavde!

Idzo

15.04.2019 14:37

@Cenko - Tebe treba na terazije a posle njih na deponiju! Sram te bilo! Kako čovek može ovako bolesno da razmišlja!

Curuvija

14.04.2019 19:24

ko bre da se zaplace? nad ubicom?

Lule

15.04.2019 08:33

Ima jedna narodna: "Ne pljuj u bunar nikada, mozda ces nekada morati piti vodu iz njega"

Petar

15.04.2019 08:57

Neću se rasplakati. Ni ona nije plakala kada su mladići Srbije ginuli zbog njene politike. Ni ona nije plakala kada su zbog njene politike neki ubijali naše komšije. Ni ona nije plakala dok je sprečavala ulazak izbegličke kolone iz Hrvatske na traktorima u Beograd. Ne za njom osim porodice niko u Srbiji ne treba da plače. U crno njenu omiljenu boju nas je zavila.