Igor Jurić objavio status koji je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama (FOTO)

Alo.rs/D.S. | vesti 2020-01-08 12:47:02 2020-01-08 12:47:02

Igor Jurić se pre početka suđenja Zoranu Albiću za ubistvo ćerke (2) svoje devojke Vesne Firulović oglasio na Fejbuku

Alo/S.I.

Početak suđenja Zoranu Albiću zakazano je za danas. Više javno tužilaštvo u Negotinu krajem oktobra podiglo je optužnicu protiv Zorana Albića, kojom ga tereti za teško ubistvo dvoipogodišnje ćerke svoje devojke Vesne Firulović, a koje se dogodilo u maju ove godine. Za teško ubistvo deteta Albiću preti do 40 godina zatvora.

Kako se navodi u optužnici, nakon što je Albić brutalno pretukao dete, pustio je Vesnu Firulović u kuću, a ona je, umesto da dete odvede odmah kod lekara ili da pozove pomoć, razgovarala s njim. Kod lekara su oboje tvrdili da je devojčica u četiri sata ujutru pala sa terase dok su oni spavali, što su isto ponovili i pred policajcima.

Igor Jurić se pre početka suđenja Zoranu Albiću za ubistvo ćerke (2) svoje devojke Vesne Firulović oglasio na Fejbuku i poslao jasnu poruku:

"Mala dvoipogodišnja Luna je nastradala od ruke svoga očuha Zorana Albića. Tukao ju je do smrti. Sutra počinjemo borbu da taj monstrum dobije najveću moguću kaznu. Bićemo u Negotinu, zbog male Lune. Monstrum je u rukama suda, a na sudu je da presudom naplati svaku Luninu suzu", napisao je Igor Jurić na svom Fejsbuk nalogu.

Njegova objava je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama.

 

Expand player
Pogledajte više