Hrvatska
EPA,AP
Hrvatska

EPA,AP

Hrvatska, Foto: EPA,AP

Na stranici „Stranica ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka. Širimo ljubav, a ne mržnju“ na Fejsbuku, objavljena je fotografija na kojoj se nalazi ispovest mlade Hrvatice koja je sve ostavila bez teksta.

Pročitajte još:

Ona je napisala da nije planirala da se zaljubi u Srbina, ali je posebno iznenadila reakcija njenog oca kada ih je njen momak pozvao na slavu.

Njenu objavu prenosimo u celosti:

Spakovala sam torbu i ustala ujutro da krenem na bus kada me je dočekao otac zajedno sa mamom i bratom — svi lepo sređeni — i rekao da idemo zajedno i da ima da se ponašamo kao ljudi.

Brata je posebno opomenuo da se ne glupira i da ne priča gluposti. Pojavili smo se — ne mogu da kažem ko je bio iznenađeniji, momak ili njegov otac. Kada smo ušli, svi su zaćutali i tata je rekao: Pa dobro, gde je ta rakija, sused? Najlepši dan u mom životu“, zaključila je ona u ispovesti.

 

Komentari (1)

Ratni veteran

16.01.2019 10:00

Tako i treba. Neka ste živi i zdravi svi zajedno, obe familije. Ja sam slične stvari, doduše ne tako prisne, ali veoma lične, počeo da radim odmah nakon rata. Jako je mnogo komšija, drugova iz škole, sa fakulteta, sa sela kod rodbine, poslovnih partnera i da ne nabrajam. Treba. Običan narod se mnogo brže vraća u stvarnost od zaludelih političara i zadeojenih budala koje šire mržnju bez potrebe. Sretno vam bilo, a nikada se ne ponovila prošlost.